Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Αισιοδοξία για Σπανούλη



Την  Τρίτη (4/3) ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ματς της Πέμπτης (6/3, 21:00, Νovasports3) κόντρα στην Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, για την 9η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague. Ένα σημαντικό ματς το οποίο οι Πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν πάση-θυσία να κερδίσουν, ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο γκρουπ.


Οι ερυθρόλευκοι λόγω των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν και μάλιστα βασικοί παίκτες, δεν βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση.

Ωστόσο,  τόσο ο Βασίλης Σπανούλης, όσο και ο Γιώργος Πρίντεζης ακολούθησαν το πρώτο μέρος στην προπόνηση της Τρίτης (4/3). Ο πρώτος ταλαιπωρείται με τενοντίτιδα στο γόνατο, ενώ ο δεύτερος αισθάνεται ενοχλήσεις στην μέση.

Ο 29χρονος πάουερ-φόργουορντ δεν έχει κάτι σοβαρό, έκανε θεραπεία και είναι καλύτερα αλλά συνεχίζει να νιώθει πόνους στην μέση και το πιθανότερο είναι πως θα δώσει κανονικά το "παρών" στην αναμέτρηση. Μοιρασμένες πάντως είναι οι πιθανότητες για τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Το  γεγονός πως συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της ομάδας ο Στράτος Περπέρογλου είναι στα θετικά, καθώς φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις  στον δικέφαλο. Η παρουσία του στο ματς είναι δεδομένη.


Με την ομάδα προπονήθηκε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρολεύκων, Γιόργκι Σερμαντίνι, ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο του Μίρζα Μπέγκιτς στο ρόστερ. Ο Σλοβένος σέντερ βρέθηκε στο ΣΕΦ, καθώς ακόμη ανήκει στην ομάδα. Οι δύο πλευρές, βέβαια, βρίσκονται σε συζητήσεις για την λύση της συνεργασίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου