Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Να δώσουν απαντήσεις στο Κύπελλο!!!

  


Οι  παίκτες του Ολυμπιακού θέλουν να πάρουν «εκδίκηση» από τον ΠΑΟΚ για την ήττα τους στο γήπεδο της Τούμπας στον επικείμενο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος.


Στο  πρωτάθλημα οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους και καλούνται να διορθώσουν τα λάθη που έκαναν στον αγωνιστικό χώρο, εν όψει και του επαναληπτικού αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Champions League.

Με  την εικόνα των παικτών ο Μίτσελ δεν έμεινε ευχαριστημένος, καθώς για δεύτερο συνεχόμενο ματς δεν είχαν απόδοση βάσει των δυνατοτήτων τους.

Ο  Ολυμπιακός ωστόσο, δεν κρύβει πως από τη διαιτησία του Κάκου έχει πολλά παράπονα, με αποκορύφωμα τη φάση της μπουνιάς του Ινσαουράλδε στον Εντινγκά, όπου ο Αργεντινός αμυντικός του ΠΑΟΚ δεν είδε την κόκκινη κάρτα. Ο  Ισπανός τεχνικός πλέον, καλείται να αλλάξει άμεσα την εικόνα των «ερυθρολεύκων», προκειμένου να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις.


Βέβαια, το ματς με τους «κόκκινους διαβόλους» στην Αγγλία υπάρχει πάντα στο βάθος του μυαλού των νταμπλούχων Ελλάδος, όμως πριν από αυτό υπάρχουν οι εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις, στις οποίες καλούνται να στρέψουν την προσοχή τους. Από εκεί και πέρα, ο Μίτσελ περιμένει τις ιατρικές εξετάσεις του Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το γήπεδο της Τούμπας. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου