Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Τα «έχωσε» σε Κάμπελ, Μανωλά ο Μίτσελ


Ο  Μίτσελ ήταν αρκετά δυσαρεστημένος από την απόδοση που είχαν ο Τζόελ Κάμπελ και ο Κώστας Μανωλάς στο πρόσφατο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και έκανε έντονες παρατηρήσεις στους δύο παίκτες.


Για  τον Ολυμπιακό πλησιάζει πλέον το πιο  κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν και δεν είναι άλλο από τον επαναληπτικό με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League και για να προκριθούν οι Πειραιώτες  στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης χρειάζεται να εμφανιστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι μέσα στην Αγγλία για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και να περάσει ο Ολυμπιακός στους «8».

Ο  Ισπανός προπονητής για αυτό τον λόγο δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και αποφάσισε να μιλήσει στους παίκτες, ώστε να τους κρατήσει συγκεντρωμένους προς αυτή την κατεύθυνση και αυτό είναι που ενδιαφέρει πολύ τον   51χρονο τεχνικό, ο οποίος μίλησε κατ’ ίδιαν στον Τζόελ Κάμπελ και τον Κώστα Μανωλά από τους οποίους δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση που είχαν στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο  Μίτσελ όσον αφορά τον Έλληνα αμυντικό, θεωρεί ότι στα δύο τελευταία ματς, με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, είχε… αλλού το μυαλό του και του ζήτησε να αφήσει στην άκρη αυτά τα αποτελέσματα, μαθαίνοντας από αυτά.

Σύμφωνα με της εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ», ο Ισπανός είπε στον Κοσταρικανό φορ: «Δεν καταλαβαίνω τι έκανες στην Τούμπα. Μπήκες για λίγα λεπτά και αντί να προσπαθήσεις να βοηθήσεις την ομάδα, περπατούσες και δεν συμμετείχες στο παιχνίδι».

Ο 51χρονος προπονητής σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στην κορυφή της επίθεσης τον Κάμπελ και θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος πως θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του. Για αυτό επέλεξε να τον «ταρακουνήσει» εν όψει του αγώνα στο Μάντσεστερ.


Ο  Μίτσελ ,  σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα , μίλησε και με άλλους παίκτες, όπως τον Αβραάμ Παπαδόπολο από τον οποίο περιμένει να εμφανιστεί ακόμη καλύτερος στη συνέχεια μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου