Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Σέποβιτς: «Είμαστε κοντά σε μία ιστορική χρονιά!»


Το σύνθημα για την συνέχεια στον Ολυμπιακό έδωσε ο Σέποβιτς τονίζοντας πως η ομάδα είναι κοντά σε μία ιστορική σεζόν και ότι οι στόχοι είναι το νταμπλ και η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ.


Μιλώντας  σε συνέντευξή του για την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στους Άγγλους ο Μάρκο Σέποβιτς σχολίασε πως:

 «Όλοι στον Ολυμπιακό ήμασταν σίγουροι για τη νίκη. Η Γιουνάιτεντ είναι μεγάλος σύλλογος, αξίζει τον σεβασμό μας, αλλά όλοι γνωρίζουμε πως είναι σε βαθιά κρίση. Έχει μεγάλους παίκτες, αλλά η ομάδα φέτος ξεκινά από την αρχή.

Στόχος μας ήταν να κερδίσουμε χωρίς να δεχθούμε γκολ και το 2-0 μας άνοιξε τον δρόμο για τα προημιτελικά του θεσμού. Πιστεύουμε πως είμαστε κοντά σε μια ιστορική χρονιά, αφού η ομάδα έχει 15 χρόνια να βρεθεί στους '8' του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Αναφορικά με τις επιδιώξεις των ερυθρόλευκων για την χρονιά ο Σέρβος διεθνής στράικερ υποστήριξε:

 «Όλοι στην ομάδα είναι πανευτυχείς για τον τρόπο με τον οποίο κυλάει η σεζόν. Έχουμε μόλις δύο ισοπαλίες, θα γίνουμε πολύ γρήγορα και μαθηματικά πρωταθλητές και ο δεύτερος ΠΑΟΚ δεν μπορεί με τίποτα να μας απειλήσει.

Στην Ελλάδα είμαστε ανίκητοι. Οι ημιτελικοί του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ βέβαια δεν θα είναι καθόλου εύκολοι. Οι στόχοι μας είναι το νταμπλ και να συνεχίσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάθε παραπάνω ματς για εμάς στην Ευρώπη θα είναι σαν ένα... μπόνους και για εμάς και για τον εξαιρετικό κόσμο μας».

Σε ερώτηση για τον ίδιο και το γεγονός πως δεν παίζει στην Ευρώπη απάντησε:


«Υπήρχε για μένα πλάνο για να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ όμως τα δεδομένα άλλαξαν όταν ήρθε ο Νέλσον Βαλντές αντί του τοπ σκόρερ μας, Κώστα Μήτρογλου που πήγε στην Φούλαμ. Ο Παραγουανός φορ έχει μεγάλη εμπειρία από την Ευρώπη και γι' αυτό προτιμήθηκε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου