Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Αγγλικές και Ιταλικές σειρήνες για Μανωλά



Κόντρα  στην Γιουνάιτεντ ο Κώστας Μανωλάς έκανε πολύ καλό ματς με τους Άγγλους να κρατάνε το όνομά του για το μέλλον και ενώ τον κατέγραψαν στα μπλοκάκια τους σκάουτερ μεγάλων ομάδων της Ιταλίας.


Βέβαια, εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν για τον Μανωλά οι σειρήνες από την Ιταλία και την Αγγλία, τον οποίο την Τρίτη τσέκαραν στο Καραϊσκάκη σκάουτερ και μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Πλέον ο διεθνής στόπερ έχει μπει στις λίστες παρακολούθησης συλλόγων όπως οι Μίλαν και Ίντερ ενώ είναι αξιοσημείωτο πως και στην Γιουνάιτεντ μετά τον αγώνα συζητούσαν πολύ το όνομά του ειδικά από την στιγμή που αντιμετώπισε τόσο αποτελεσματικά τον Φαν Πέρσι.


Στους  ανθρώπους της Γιουνάιτεντ ο Μανωλάς άρεσε ιδιαίτερα και δεν το έκρυβαν. Γενικότερα τον παίκτη των Πειραιωτών φαίνεται πως τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση ομάδες και από την Αγγλία και από την Ιταλία. Βέβαια ο Ολυμπιακός έχει κοστολογήσει πολύ ψηλά τον παίκτη (10 και πλέον εκατ. ευρώ) και για το μέλλον του θα συζητήσει το οτιδήποτε μόνο στην περίπτωση που θα κρίνει πως είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή και για τις δύο πλευρές αλλά και που θα υπάρξει και η ανάλογη προσφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου