Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ερυθρόλευκο το ντέρμπι των μικρών!


Στην  νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-1 στο Κορωπί έφτασε ο Ολυμπιακός καθώς ήταν καλύτερος και πιο δυνατός, κυρίως από το 75' και μετά και έτσι αποσπάστηκε και άλλο στην μάχη της πρώτης θέσης.


Το  μεσημέρι της Πέμπτης  Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός (Κ-17) τέθηκαν αντιμέτωποι σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν νικητές με 3-1 και μάλιστα να φτάνουν στην ανατροπή αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ.
  
Στο  πρώτο μέρος οι πράσινοι ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις με τον Ολυμπιακό να έχει ανούσια υπεροχή ενώ οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος και μέχρι το 75' χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Όμως  οι φιλοξενούμενοι από εκείνο το σημείο και μετά κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχαν δυο γκολ που τους έδωσαν την νίκη.
  
Στο  16' ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ όταν μετά από σέντρα από τα δεξιά και κεφαλιά ο Λάμπρου κοντρόλαρε όμορφα και πλάσαρε στην κίνηση ανοίγοντας το σκορ για τους πράσινους. Στο  44' ο Ολυμπιακός έφτασε στην ισοφάριση μετά από σέντρα του Χατζάρα από τα αριστερά και κεφαλιά του Παπουτζίδη φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Στο  76' οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ όταν ο Κουντουριώτης έκανε το λάθος γύρισμα ο Μανθάτης πρόλαβε την άμυνα των πράσινων μπήκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα.

Ύστερα  από ωραία επίθεση από τα δεξιά για τον Ολυμπιακό στο 82' η μπάλα θα φτάσει αριστερά στον Γκιρτζαλίδη ο οποίος θα μπει στην περιοχή θα πλασάρει η μπάλα θα κοντράρει και θα περάσει πάνω από την Βασίλα που είχε πέσει σωστά αλλά δεν μπόρεσε να την διώξει για το 1-3.

Παναθηναϊκός: Βασίλας, Στρατήγης (77' Σιλβεστρίδης), Σερβιλάκης, Ζήκος, Θεοχάρης, Μίγγος (71' Κουντουριώτης), Χρυσικός, Λάμπρου, Μεράι (69' Μπουζούκης), Τουρούκης, Χατζηγιοβάννης.


Ολυμπιακός: Κατσιμήτρος, Ντάσης, Νιάρος, Τόλι, Πεχλιβανίδης, Παπανικολάου, Μανθάτης, Λάμπρου (54' Γιαννόπουλος), Μεζίνι (46' Αράπης), Παπουτζίδης (72' Κυρτζιαλίδης), Χατζάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου