Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Κρέραντ: «Εξαιρετικός Ολυμπιακός αλλά μπορούμε να το... γυρίσουμε»


 Ο Πατ Κρέραντ, παλαίμαχος άσος της Γιουνάιτεντ, που βρέθηκε στο Καραϊσκάκη δεν χάνει τις ελπίδες του για την αγγλική ομάδα.
  
Συγκεκριμένα ο Κρέραντ που φιλοξενήθηκε στο κανάλι της Γιουνάιτεντ επισήμανε πως:


 «Η εμφάνιση της ομάδας ήταν πολύ 'φτωχή' και αρκετά κακή. Οι παίκτες το ξέρουν και είναι οι πρώτοι που το παραδέχονται. Αναγνωρίζουν τα λάθη τους και το τι δεν πήγε γενικότερα καλά. Μετά τη νίκη με την Κρίσταλ Πάλας όλοι περιμέναμε πως η ομάδα θα έπαιρνε τα πάνω της όμως αυτό δεν συνέβη ποτέ.

Σίγουρα το να παίζεις εκτός έδρας στην Ευρώπη είναι πολύ δύσκολο, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Πρέπει να πω ότι ο Ολυμπιακός απέδωσε ιδιαίτερα καλά. Ήταν εξαιρετικός. Το κοινό τους ήταν φανταστικό, η ατμόσφαιρα πολύ καλή και οι Έλληνες έδειξαν πως μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα. Εμείς δεν το κάναμε.


Δεν νομίζω πως υπάρχουν δικαιολογίες. Απλώς δεν παίξαμε καθόλου καλά και πήραμε ό,τι αξίζαμε. Προσωπικά πιστεύω πως η ομάδα μπορεί να το... γυρίσει. Έχουμε την ικανότητα να το πετύχουμε αυτό. Θεωρώ πως εφόσον αγωνιστούμε όπως πρέπει στην ρεβάνς μπορούμε να κερδίσουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου