Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Φαν Πέρσι: «Ήμασταν άθλιοι, δύσκολα πρόκριση με Ολυμπιακό»!


Η  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πλέον πολύ δύσκολο έργο στη μάχη της πρόκρισης στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι.


Την  περασμένη Τρίτη οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν μία ιστορική νίκη με 2-0 επί των «κόκκινων διαβόλων» εντός έδρας για τη φάση των «16» και ο Ολλανδός στράικερ είχε υπαινιχθεί σε ολλανδικό τηλεοπτικό σταθμό πως διαφωνεί με την τακτική του Ντέιβιντ Μόγιες, λέγοντας πως οι συμπαίκτες του κινούνται στους χώρους που θα ήθελε να βρίσκεται ο ίδιος.

Την  Πέμπτη ο Ολλανδός σύμφωνα με τη «Sun» επανήλθε με νέα σκληρή κριτική για την ομάδα του, χαρακτηρίζοντας τη σεζόν που διανύει «άθλια» ενώ εξέφρασε αμφιβολίες για το κατά πόσον η Γιουνάιτεντ είναι σε θέση να αποκλείσει τους «ερυθρόλευκους» στη ρεβάνς του «Όλντ Τράφορντ».

Ο  Ολλανδός φέρεται να είπε σχολιάζοντας  τις πιθανότητες πρόκρισης στους «8»:

«Ήμασταν άθλιοι. Είμαστε σε άθλια θέση στο πρωτάθλημα, έχουμε αποκλειστεί από τα κύπελλα και φαίνεται πλέον πολύ δύσκολο και αυτό».

 Στη συνέχεια πρόσθεσε:  

«Ο προπονητής είναι νέος και χρειάζεται χρόνο. Δουλεύει σκληρά και το ίδιο κι εμείς. Είναι εύκολο να βάλεις στο στόχαστρο τον προπονητή και εγώ δεν είμαι τέτοιος. Πρέπει να δείξουμε ποιοι είμαστε στον αγωνιστικό χώρο.

Μερικές φορές παίζουμε καλά αλλά όχι πάντα και δεν είμαστε καθόλου τυχεροί. Αυτό δεν είναι δικαιολογία όμως. Πρέπει να το γυρίσουμε. Ο Ολυμπιακός δεν δημιούργησε πολλά. Το πρώτο γκολ ήταν τυχερό, το δεύτερο ήταν φοβερό, αλλά δεν είχαν άλλες ευκαιρίες στο ματς. Μπορούμε να τους κερδίσουμε 2-0 ή 3-0 εντός έδρας αλλά δεν θα είναι εύκολο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου