Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Να διευρύνουν το αήττητο σερί...



Το  προσεχές ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμφίβολα κλέβει το ενδιαφέρον στον Ολυμπιακό, ωστόσο   οι παίκτες του Μίτσελ θέλουν κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 2) θέλουν να διευρύνουν το αήττητό τους σερί στο πρωτάθλημα.


Έχοντας  διαφορά 20 βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, οι Πειραιώτες έχουν ξεφύγει στο πρωτάθλημα και βρίσκονται αγκαλιά με το 41ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Ο  αποψινός αγώνας μπορεί να μην έχει τεράστιο ενδιαφέρον, όμως για τους παίκτες του Μίτσελ αποτελεί κίνητρο η διατήρηση του αήττητου σερί που έχει εδώ και πάρα πολύ καιρό η ομάδα.

Πολλοί  από αυτούς επίσης, θέλουν να αποδείξουν στον Ισπανό τεχνικό πως αξίζουν μία θέση στο αρχικό σχήμα για το παιχνίδι της προσεχούς Τρίτης.

Και  ο 51χρονος προπονητής από την πλευρά του, έδειξε να έχει στο μυαλό του το ματς με τους «κόκκινους διαβόλους», κάτι αποδεικνύεται από το γεγονός ότι άφησε εκτός αποστολής τους Μαρκάνο, Μανιάτης, Ντινγκά, Τσόρι και Ολαϊτάν.

Όλα δείχνουν ότι αυτοί θα είναι στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Γιουνάιτεντ.

Ο  Μίτσελ στο σημερινό ματς, σκοπεύει να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ρομπέρτο, ο οποίος θα έχει,  από δεξιά προς αριστερά, τους Παπάζογλου, Παπαδόπουλο, Μανωλά και Χολέμπας.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μασάντο και ο Σάμαρης. Την τετράδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Πέρεζ (ή Κάμπελ), Σαβιόλα, Φουστέρ και Σέποβιτς.


Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μπονγκ, Ιμπαγάσα, Πελέ, Σαλίνο και Βέργος. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Σιόβας, Βαλντές και Τόρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου