Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Μήτρογλου: Ο «φονιάς» των Γάλλων (video)


Ο  Κώστας Μήτρογλου με τον Ολυμπιακό στο παρελθόν έχει βρει μπροστά του τρεις ομάδες του γαλλικού πρωταθλήματος και έχει καταφέρει να σημειώσει τρία τέρματα!

Τον  τελευταίο καιρό ο Μήτρογλου βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και σκοράρει ανελλιπώς τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όσο και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 με το εθνόσημο στο στήθος. 
Ο «Μητρογκόλ» οπλίζει πλέον,  ενόψει της πρεμιέρας του Champions League και το ματς κόντρα στη γαλλική, Παρί Σεν Ζερμέν, φιλοδοξώντας να την «πληγώσει»  και έτσι να ωθήσει τους «ερυθρόλευκους» να φτάσουν στη νίκη, αλλά και να διευρύνει την παράδοση που έχει κόντρα σε ομάδες της Λιγκ 1.

Στο  παρελθόν ο Έλληνας επιθετικός έχει βρεθεί αντιμέτωπος με τρεις ομάδες του γαλλικού πρωταθλήματος (Σεντ Ετιέν, Μπορντό, Μονπελιέ) και έχει καταφέρει να σημειώσει τρία τέρματα κόντρα στις δύο τελευταίες, με τους «στεφανουά» να γλιτώνουν.

Συγκεκριμένα η πρώτη φορά ήταν στο «Σαμπάν Νταλμάς», στην έδρα της  Μπορντό, την οποία οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν τη σεζόν 2009-2010 για τη φάση των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Παρά την ήττα-αποκλεισμό σε εκείνο το παιχνίδι (2-1), η ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, τότε, είχε «παλέψει» αρκετά και είχε καταφέρει να ισοφαρίσει τους Γάλλους (1-1), έπειτα από ένα εξαιρετικό τέρμα του Κώστα Μήτρογλου στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης.

Μπορντό-Ολυμπιακός 2-1: 



Στο  πρόσφατο παρελθόν και τις περσινές αναμετρήσεις των Νταμπλούχων Ελλάδος με την Μονπελιέ για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στην οποία το «φονικό» ένστικτο του Μήτρογλου... ξαναμίλησε.

Οι «ερυθρόλευκοι», αρχικά στο ματς του «Λα Μασόν», πανηγύρισαν  ένα σπουδαίο διπλό χάρη σε τέρμα του «Μητρογκολ» στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και μετέπειτα στη... ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης», όπου σημείωσε ακόμα ένα εξαιρετικό τέρμα στο 82ο λεπτό του παιχνιδιού και άνοιξε... το δρόμο της νίκης για την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Μονπελιέ-Ολυμπιακός 1-2: 



Ολυμπιακός-Μονπελιέ 3-1:  



 Ας ελπίσουμε ότι η παράδοση θα συνεχιστεί και σήμερα με την Παρί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου