Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Η ιστορία του Ολυμπιακού στο Champions League (videos)


Διαβάστε την αναλυτική παρουσίαση της 14ετούς παρουσίας του Ολυμπιακού στο θεσμό του Champions League. Οι αγώνες, οι όμιλοι, τα αποτελέσματα, οι βαθμοί και τα γκολ σε 88 videos.

Για 15η σεζόν, ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στη φάση των ομίλων του Champions League, έχοντας ως στόχο την πρόκριση του στη φάση των "16" της διοργάνωσης.


Το RedPlanet.gr παρουσιάζει αναλυτικά την πορεία των Πειραιωτών στα "αστέρια", με 88 videos από τους αγώνες των "ερυθρολεύκων" από το 1997 έως και σήμερα. H θρυλική... βίβλος με τα 90 ματς της ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, στο πιάτο σας.

Οι Πειραιώτες στο Champions League έχουν δώσει συνολικά 90 ματς. Τα 84 είναι στην πρώτη φάση των ομίλων, μετρώντας συνολικά εκεί 28 νίκες, 17 ισοπαλίες και 39 ήττες. Τα υπόλοιπα 6 παιχνίδια είναι για τη φάση των "16" και τα προημιτελικά, όπου μετρά 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Συνολικά, λοιπόν, στους 90 αγώνες που έχει δώσει ο Ολυμπιακός στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αριθμεί 28 νίκες, 19 ισοπαλίες και 43 ήττες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου