Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

«Είμαστε όλοι μια γροθιά στην ομάδα» (video)


Ο πρώτος σκόρερ των Νέων του Ολυμπιακού, Θανάσης Ανδρούτσος, μίλησε αποκλειστικά στον «ΓΑΥΡΟ» για την κατάκτηση του δεύτερου σερί τίτλου στη Superleague Κ20, αλλά και τη φετινή αγωνιστική σεζόν.


Οι Νέοι του Ολυμπιακού και φέτος είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα της Superleague Κ20 και το αποδεικνύουν αυτό συνεχώς. Οχι μόνο με την άνετη κατάκτηση του τίτλου, αλλά και με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησαν μέσα στην αγωνιστική περίοδο.
Με τους «ερυθρόλευκους» πιτσιρικάδες να πανηγυρίζουν δεόντως τον τίτλο και ο πρώτος σκόρερ των Νέων, Θανάσης Ανδρούτσος, δήλωσε στον «ΓΑΥΡΟ» για τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά τη νίκη με 8-2 επί της Καλλονής, στο Ρέντη:
«Το ότι κατακτήσαμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα είναι για εμάς κάτι το απίστευτο, γιατί το καταφέρνουμε αυτό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ηταν κάτι που το θέλαμε, αλλά για εμάς δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα, γιατί στο μυαλό μας υπάρχει πάντα το αήττητο στο πρωτάθλημα, κάτι το οποίο δεν καταφέραμε πέρσι και θέλουμε να το πετύχουμε φέτος».
Δεν είναι μόνο ότι έχει καταφέρει να είναι πρώτος σκόρερ ο Ανδρούτσος για τους Νέους του Ολυμπιακού. Φέτος έχει πετύχει αρκετά πράγματα και ένα απ’ αυτά ήταν και η υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Θρύλο:
«Φέτος ήρθε και το επαγγελματικό συμβόλαιο από την ομάδα, αλλά δεν επαναπαύτηκα σε αυτό. Από εκεί και πέρα προσπάθησα να γίνω ακόμη καλύτερος και να τα δώσω όλα στην ομάδα. Μου έχει βγει αυτή η προσπάθεια στα ματς που έχουμε δώσει. Βέβαια τα γκολ δεν είναι μόνο δική μου δουλειά, έχουν έρθει μετά από ομαδική προσπάθεια. Αυτό δείχνει ότι είμαστε όλοι μια γροθιά και ο καθένας παίρνει βοήθεια από τους συμπαίκτες του».
Για την εμπειρία και την πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη διοργάνωση του Youth League της UEFA, σχολίασε:
«Στην Ευρώπη φέτος κάναμε μία καλή πορεία και η πρόκριση κρίθηκε στην Ντιναμό, εκεί όπου έγινε το... κλικ για να μείνουμε πίσω στον όμιλο. Βέβαια το να ισοβαθμείς με δύο ομάδες που έχουν καλές ακαδημίες όπως Αρσεναλ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ δείχνει την καλή δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό και είναι σημαντικό. Πιστεύω και του χρόνου θα έχουμε μία εξίσου καλή πορεία στην Ευρώπη».
Οσον αφορά τον δικό του απολογισμό στη φετινή αγωνιστική περίοδο:
«Ζήσαμε και κάποιες αρνητικές στιγμές, όπως ο αποκλεισμός μας από την Ευρώπη και το γεγονός ότι παίζαμε με την Αρσεναλ και ξέραμε ότι είχαμε αποκλειστεί. Αλλά φυσικά οι περισσότερες στιγμές που περάσαμε ήταν θετικές και μου έχουν μείνει στο μυαλό. Είχαμε πολλές καλές και σημαντικές νίκες και αυτά είναι που μένουν». Τέλος, ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε και φέτος στο τμήμα κάτω των 20 ετών, τονίζοντας: «Ολο το τεχνικό επιτελείο και οι άνθρωποι της ακαδημίας του Ολυμπιακού δουλεύουν καθημερινά αρκετά και σκληρά και μας βοηθούν για να έχουμε τα πάντα και είναι δίπλα μας. Ο,τι ζητήσουμε το έχουμε και τους ευχαριστούμε πολύ για ό,τι κάνουν για εμάς».
Δείτε σε βίντεο τις αποκλειστικές δηλώσεις του Ανδρούτσου στον ΓΑΥΡΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου