Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Σίλβα: "Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα" (video)


Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού:
«Καταρχήν, θέλω να πω για την καταπληκτική ατμόσφαιρα σήμερα στο γήπεδο μας. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει μια χρονιά. Για να κλείσει ένα πρωτάθλημα. Ήταν μια φανταστική ατμόσφαιρα από τον κόσμο μας, για τους παίκτες μας. Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά τον κόσμο μας, γιατί την απόλυτη στήριξη του και για τον καταπληκτικό τρόπο που κλείνουμε αυτή τη χρονιά.
Επίσης θα ήθελα να σχολιάσω το σύνολο του πρωταθλήματος. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με τον τρόπο με το οποίο κερδίσαμε. Με ένα ξεκάθαρο και δίκαιο τρόπο. Με μια πολύ μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους μας. Έχουμε καταφέρει να σπάσουμε πάρα πολλά ρεκόρ. Πράγμα το οποίο είναι σημαντικό, για μια ομάδα η οποία εδώ και πάρα πολλά χρόνια κερδίζει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό για εμάς που το καταφέραμε με ένα ιδιαίτερο τρόπο. Έχουμε την καλύτερη άμυνα, την καλύτερη επίθεση. Την καλύτερη ομάδα εντός και εκτός έδρας, ενώ έχουμε και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, τον Φορτούνη. Είμαστε πολύ χαρούμενoι και ικανοποιημένοι για όσα έχουμε πετύχει φέτος.
Θα ήθελα να αναφερθώ στους παίκτες μας. Θα ήθελα να τους συγχαρώ για όλη την δουλειά που έχουν κάνει. Για την σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν την δουλειά τους και όλους τους αγώνες. Και δεν αναφέρομαι μόνο στους παίκτες που είναι εδώ σήμερα. Μιλάω και για τους παίκτες που ξεκίνησαν στην αρχή της χρονιάς μαζί μας και έφυγαν τον Ιανουάριο. Για όλους θέλω να μιλήσω και να τους συγχαρώ, για την πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει. Ξέρουν ότι είχαν έναν απαιτητικό προπονητή, που πάντα ζητάει περισσότερα. Αύριο θα τους ζητήσω περισσότερα από όσα έχουν πετύχει, γιατί θέλω να βελτιωνόμαστε. Όμως αυτή τη στιγμή θέλω να τους συγχαρώ για την σοβαρότητα, για τον επαγγελματισμό και την πολύ καλή δουλειά που έχουν εμφανίσει. 
Επίσης θα ήθελα να αναφερθώ στον Πρόεδρο μας και σε όλη την Διοίκηση του συλλόγου μας. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την απόλυτη στήριξη, που έχουν προσφέρει στους προπονητές και έχουν φροντίσει να μην τους λείψει τίποτα. Για να μπορέσουμε να δουλέψουμε και να κάνουμε την ομάδα όσο καλύτερη μπορούμε. Ήθελα να τον ευχαριστήσω και να τον συγχαρώ. 
Ακόμα, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για τον σύλλογο μας. Τους γιατρούς, τους φυσικοθεραπευτές, τους φροντιστές. Τους ανθρώπους που είναι στην επικοινωνία. Όλους αυτούς που βοηθάνε και δεν φαίνονται πολύ. Που είναι πίσω από τις κάμερες. Όμως είναι εκείνοι που βοηθάνε έτσι ώστε η ομάδα να δουλεύει χωρίς να της λείπει τίποτα. 
Τέλος, θα κλείσω με τους φιλάθλους μας. Ακόμα μια φορά περήφανοι για την ομάδα τους. Ακόμα μια φορά φανταστικοί. Τους ευχαριστώ για ακόμα μια φορά, για την στήριξη τους, αλλά και σε μένα. Τους ευχαριστώ καθώς για ακόμα μια φορά ήταν υπόδειγμα. Μέσα στα πάρα πολλά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ένα πάρα πολύ θετικό παράδειγμα. Τους ευχαριστώ πολύ και τους συγχαίρω. Θέλω να είναι πάντα περήφανοι για την ομάδα».
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του προπονητή μας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου