Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Αποθεωτική υποδοχή στον Ναό (photos & video)


 Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει πανηγυρίσει αμέτρητες κούπες τη φετινή σεζόν. Αλλά πάντα ένας θρίαμβος επί "του καλύτερου πελάτη" έχει ξεχωριστή σημασία. 

Αμέσως μετά τη μεγάλη επιτυχία και τον θρίαμβο μέσα στη Λεωφόρο, λοιπόν, δεκάδες ΓΑΥΡΟΙ βρέθηκαν στο "Γ. Καραϊσκάκης" και υποδέχθηκαν τις νταμπλούχες Ελλάδος αθλήτριες του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου. Μαζί τους ήταν και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, ο οποίος τις υποδέχτηκε και αυτός.

Η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού μέσα στη Λεωφόρο και το φετινό 4-0 σε όλες τις αναμετρήσεις με τις "πράσινες" ήταν το επιστέγασμα μίας σπουδαίας σεζόν για το τμήμα και ο κόσμος έκανε το χρέος του, αποθεώνοντας την Ελένη Καπογιάννη και τις παίκτριές της. Η νύχτα έγινε μέρα από τα καπνογόνα και τα βεγγαλικά, με το πάρτι να μην σταματά.

Τα συνθήματα αφορούσαν τόσο τη μεγάλη επιτυχία, αλλά επικεντρώθηκαν και εναντίον του Παναθηναϊκού. Καθώς οι εικόνες των κάφρων να επιτίθενται με αντικείμενα σε γυναίκες δεν μπορούν να ξεχαστούν. Και δεν πρέπει να ξεχαστούν από τους αρμοδίους.

Ο Ολυμπιακός, όμως, γιορτάζει και οι ΓΑΥΡΟΙ ξέρουν καλύτερα από κάθε άλλον να επιβραβεύουν αυτούς που αξίζουν. Και αυτά τα κορίτσια αξίζουν πολλά.
Δείτε το σχετικό βίντεο:



 Επιμέλεια: gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου