Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Η Media Day του 43ου πρωταθλήματος! (video)


Ο Ολυμπιακός διοργάνωσε με την Vodafone media day στο Ρέντη ενόψει της φιέστας για το 43οπρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να γιορτάσει την Κυριακή (17/4), όπως αρμόζει στο επίτευγμα και την λαμπρή ιστορία του, την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος. Στο πλαίσιο αυτό το μεσημέρι της Παρασκευής (15/4) οι ανανεωμένες εγκαταστάσεις του προπονητικού μας κέντρου στο Ρέντη άνοιξαν τις πύλες τους για τα ΜΜΕ. Ο Θρύλοςμαζί με τη VODAFONE, Υπερήφανο Χορηγό, οργάνωσαν το τελευταίο Media Event της περιόδου στο οποίο δόθηκε η ευκαιρία στον προπονητή και τους παίκτες να μιλήσουν για την επιτυχία κατάκτησης του Πρωταθλήματος και τον εορτασμό του.
Ο κ. Μάρκο Σίλβα μαζί με τους Νταβίντ Φουστέρ, Τσόρι Ντομίνγκεζ, Ρομπέρτο Χιμένεθ, Κώστα Φορτούνη, Ομάρ Ελαμπντελαουΐ, Ανδρέα Μπουχαλάκη και Πραξιτέλη Βούρο αναφέρθηκαν στην υπέροχη σεζόν που είχαν στη Super League κατά τη διάρκεια της οποίας έσπασαν πολλά και σπουδαία ρεκόρ.
Vodafone MVP ο Κώστας Φορτούνης!
Στο περιθώριο της ενέργειας, ο Κώστας Φορτούνης παρέλαβε και το βραβείο του Vodafone MVP της περιόδου 2015-2016 από την κ. Ειρήνη Χαλκιαδάκη Brand, Sponsorships & Insights Manager της Vodafone. Ο διεθνής μέσος της ομάδας μας απέσπασε τις περισσότερες ψήφους καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν γι' αυτό και του έγινε αυτή η βράβευση. Κατά την παραλαβή του βραβείου του δεν παρέλειψε να αφιερώσει το βραβείο και στον Ολυμπιακό. 
Παρακολουθήστε μέσω του Olympiacos TV τις δηλώσεις που έγιναν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη καθώς και την βράβευση του Κώστα Φορτούνη.  

Για να δείτε το photostory πατήστε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου