Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

K-15: Ωρα τελικού στα Γιάννινα!


Την Μεγάλη Τρίτη (16:30) οι Παίδες διεκδικούν το Πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ.  

Το 2ο Πρωτάθλημα Super League K-15 της ιστορίας του θα διεκδικήσει από τον ΠΑΟΚτο απόγευμα (16:30) της Μεγάλης Τρίτης στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες" ο Ολυμπιακός.
Η ομάδα μας είχε κατακτήσει το 1ο Πρωτάθλημα της ιστορίας το 2014 στο Αγρίνιο και θέλει να επιστρέψει στην κορυφή στην πρωτεύουσα της Ηπείρου. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ που μοιράζονται τα τρόπαια της διοργάνωσης είναι πανέτοιμος να κερδίσει και πάλι το Πρωτάθλημα που θα είναι το 10ο για την Ακαδημία του! 
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, παρά τη συνεχή βροχόπτωση, προπονήθηκαν για τελευταία φορά χωρίς προβλήματα το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας και έδειξαν πως θα δώσουν τα πάντα για ν' ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. 
Ο τεχνικός της ομάδας μας Νίκος Τοπολιάτης μιλώντας για το παιχνίδι σημείωσε: «Ξεκινήσαμε από το καλοκαίρι την προσπάθεια μας με στόχο την ατομική και ομαδική βελτίωση των παιδιών και θέσαμε ως πρωταρχικό στόχο την παρουσία μας στον τελικό. Η αλήθεια είναι ότι δουλέψαμε σκληρά όλη τη χρονιά και αγωνιστήκαμε σ’ έναν πολύ ανταγωνιστικό και δύσκολο όμιλο. Δουλέψαμε για τη συνεχή βελτίωση στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι και είδαμε μέσα από αυτή τη διαδικασία τα παιδιά να βελτιώνονται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Η πρόκριση στον τελικό του Πρωταθλήματος Super League Κ15 είναι η ανταμοιβή αυτής της προσπάθειας. Στον τελικό θέλουμε και ευελπιστούμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι σ’ όλους τους τομείς και να δείξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο με στόχο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές και γνωρίζουμε πως θα κάνουν το καλύτερο. Η κατάκτηση του τροπαίου θα είναι η ανταμοιβή και η ηθική ικανοποίηση όλων όσοι εργάστηκαν γι’ αυτή την ομάδα. Εύχομαι να γίνει ένας καλός τελικός, να τον χαρούν οι δυο ομάδες και ο κόσμος».
Ο αρχηγός της Κ-15 του Ολυμπιακού Γιώργος Φέκκας από την πλευρά του είπε: «Δουλέψαμε σκληρά όλη τη χρονιά και αισθανόμαστε δικαιωμένοι για την πρόκριση μας στον τελικό του Πρωταθλήματος. Ήταν μια δύσκολη χρονιά αλλά μέσα από τους αγώνες μάθαμε πολλά πράγματα και ειδικά από τα λάθη μας. Ο όμιλος μας ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και αυτό μας βοήθησε να γίνουμε καλύτεροι.Όλοι οι ποδοσφαιριστές ανυπομονούμε για τον τελικό. Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία και θέλουμε να φτάσουμε στην κορυφή για να ανταμειφθούν οι κόποι μας. Εύχομαι να χαρούμε το παιχνίδι». 
Η ομάδα μας για να φτάσει στον τελικό έδωσε 20 παιχνίδια στον όμιλο της και κατέλαβε την 1η θέσηέχοντας 12 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες. Στην πορεία της πέτυχε 29 γκολ και δέχτηκε μόλις 7. Πρώτος σκόρερ της είναι ο  Γεωργαντής με 7 γκολ και πρώτοι σε συμμετοχές οι Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Μούγιος με 20. 
*Ο Τελικός θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΗΠΕΙΡΟΣ TV 1. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου