Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

H Stoiximan στον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»


Η Stoiximan συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό και να βοηθάει τους κορυφαίους Ελληνες αθλητές στην προσπάθεια που κάνουν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.


Η Stoiximan μάλιστα συμμετείχε ενεργά στον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο ‘Μέγας Αλέξανδρος’, ο οποίος ολοκληρώθηκε με την παρουσία 20.000 επαγγελματιών και ερασιτεχνών αθλητών που μετέτρεψαν την διοργάνωση σε μια μεγάλη γιορτή. 

Στην Θεσσαλονίκη, βρέθηκε για πρώτη φορά η Stoiximan Running Team, με περισσότερα από 800 μέλη και με την συμμετοχή αθλητών, όπως ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Ενόργανης Γυμναστικής Λευτέρης Πετρούνιας, η Πρωταθλήτρια Σκοποβολής Άννα Κορακάκη και η Ράνια Ρεμπούλη, η οποία, πριν βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ριο, για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο αγώνισμα του Μαραθωνίου, κατέκτησε την πρώτη θέση στα 5 χιλιόμετρα, στον Μαραθώνιο ‘Μέγας Αλέξανδρος’.

Οι αθλητές της Stoiximan Running Team καθώς και η ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΡΗ, επισκέφτηκαν μάλιστα το περίπτερο της Stoiximan, στην MarathonExpoπου διοργανώθηκε στη ΔΕΘ, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν με δεκάδες παρευρισκόμενους.

Η Stoiximan, στο πλαίσιο της συμμετοχής της ως Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης, υλοποίησε δράσεις κοινωνικής ευθύνης, θέλοντας να συνδέσει τον αθλητισμό με την κοινωνική προσφορά:

Προσκάλεσε όλους τους συμμετέχοντες, να ρίξουν στους ειδικούς κάδους, τα μπουκάλια νερό που χρησιμοποίησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, μετατρέποντας κάθε μπουκάλι σε ευρώ και προσφέροντας χαρά στα παιδιά 5 ιδρυμάτων. Η δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ΄Μικροί Ήρωες’, με το οποίο η Stoiximanέχει αναλάβει τις αθλητικές, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για ιδρύματα παιδιών.

Παράλληλα, οργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με τη διαδικτυακή πλατφόρμα εθελοντικής αιμοδοσίας Bloode (www.bloode.org) και το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, για τρεις ημέρες, πριν την έναρξη της διοργάνωσης.

Ο ΔιευθυντήςMarketingκαι Επικοινωνίας της Stoiximan,Πάνος Κωνσταντόπουλος, στο πλαίσιο των βραβεύσεων των νικητών της διοργάνωσης, σημείωσε: ‘Στηρίζουμε τον ελληνικό αθλητισμό και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι να συμμετέχουμε σε τέτοιες μαζικές αθλητικές διοργανώσεις που προάγουν με τον καλύτερο τρόπο τη σωματική άσκηση, τον υγιεινό τρόπο ζωής και τον εθελοντισμό. Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε κοντά σε αθλήματα, ομάδες, αθλητές και αθλητικές διοργανώσεις’.

Η Stoiximan, η κορυφαία ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο, στηρίζει χορηγικά ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, τις Εθνικές Ομάδες Πόλο και Βόλεϊ, Έλληνες αθλητές, στην προσπάθειά τους για διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ενώ είναι χορηγός της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου