Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

«Πρωτάθλημα μέσα στη Λεωφόρο»



Οι Ελένη Καπογιάννη, Μαρία-Ρόζα Μπόνη και Εβίνα Σταμάτη μίλησαν για την σαρωτική νίκη του Ολυμπιακού και τόνισαν πως την Κυριακή είναι έτοιμες να τα δώσουν  όλα για να πανηγυρίσουν μέσα στο σπίτι του ΠΑΟ την κατάκτηση του νταμπλ.


 Συγκεκριμένα, η Ελένη Καπογιάννη δήλωσε:

«Βρεθήκαμε σε πολύ καλή μέρα που είναι το ζητούμενο. Με προσήλωση στο αμυντικό μας κομμάτι και καλή λειτουργία στην επίθεση. Ο Παναθηναϊκός έχει καλές παίκτριες και περιμένουμε ότι θα αντιδράσει. Όμως εμείς οφείλουμε να είμαστε έτοιμες να πιάσουμε πολύ καλή απόδοση και στην έδρα του Παναθηναϊκού για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σίγουρα έχουμε ένα μεγάλο ψυχολογικό αβαντάζ όμως αυτό δεν λέει τίποτα αν δεν το χρησιμοποιήσουμε υπέρ μας».

Από την πλευρά της η Μαρία-Ρόζα Μπόνη, ανέφερε:

«Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να πάρουμε το πρώτο παιχνίδι της σειράς και με αυτόν τον τρόπο, επιβλητικά. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε το πάνω χέρι, και θα πάμε με αβαντάζ στην έδρα του Παναθηναϊκού για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ο στόχος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα, τώρα το που θα το πανηγυρίσουμε δεν μας απασχολεί πολύ. Αν μπορέσουμε να το κατακτήσουμε αήττητες έχει καλώς, αλλά ούτως ή άλλως θα το πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας. Είναι πάρα πολύ δύσκολο ως απίθανο να ανατραπεί η σειρά των τελικών αλλά εμείς οφείλουμε να είμαστε σοβαρές μέχρι το τέλος».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις της Εβίνα Σταμάτη, η οποία ανέφερε:


«Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς. Δεδομένου ότι προηγούμασταν με 2-0 ήταν πολύ κρίσιμη αναμέτρηση κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Πιστεύαμε στη νίκη, πάρα πολύ ίσως δεν περιμέναμε να έρθει με τόση ευκολία. Τώρα πάμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα μέσα στη Λεωφόρο, πιστεύω ότι μπορούμε. Το έχουμε κάνει ήδη μια φορά, βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και είμαστε έτοιμες για αυτό το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου