Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Φιλίποφ: «Παίζουμε καλύτερα με την πλάτη στον τοίχο»




Σίγουρος  ότι ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί πολύ καλύτερος στα επόμενα παιχνίδια της σειράς με τον ΠΑΟΚ δήλωσε ο  Ντίμα Φιλίποφ, τονίζοντας πως   ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως αποδίδει πολύ καλύτερα όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.


Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Ντίμα Φιλίποφ δήλωσε:

«Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι γιατί όπως έχουμε δείξει και αρκετές φορές στο παρελθόν, στα δύσκολα ίσως είμαστε και καλύτεροι. Η σειρά πήγε στο 2-0 και σίγουρα δεν είναι η καλύτερη κατάσταση για εμάς. Τώρα πάμε στην Πυλαία πρώτα από όλα να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι και μετά να προσπαθήσουμε να γυρίσουμε τη σειρά πίσω στο Ρέντη. Από κει και πέρα εγώ πιστεύω ότι το παιχνίδι ήταν στα χέρια μας στο 5ο σετ, όμως έγιναν κάποια λάθη, δεν τελειώσαμε κάποιες μπάλες.


Πιστεύω ότι δεν πρέπει να ξαγανίνει αυτό. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, είναι αυτό που λέμε τελευταία ευκαιρία. Θα δούμε τα λάθη μας έτσι ώστε στον επόμενο αγώνα να βγάλουμε ένα καλύτερο εαυτό στο γήπεδο. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι ο Ολυμπιακός φέτος όταν είναι με την πλάτη στον τοίχο αποδίδει καλύτερα. Πρέπει να κάνουμε το ίδιο αρχής γενομένης από τη Δευτέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου