Σάββατο, 23 Απριλίου 2016

Μιλιβόγεβιτς: «Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα…»


Ο  Λούκα Μιλιβόγεβιτς, μιλώντας για τις εναπομείνασες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος μέσος στην «Αγορά»


Για τη φετινή φιέστα του Ολυμπιακού: «Ηταν υπέροχα κι αυτή τη φορά, στη δεύτερη φιέστα μου με τον Ολυμπιακό. Το απολαύσαμε και το διασκεδάσαμε μαζί με τον κόσμο μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας όλους τους φίλους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν κοντά μας στο γήπεδο, για να πανηγυρίσουμε τον τίτλο, όπως κι όλους εκείνους που δεν μπόρεσαν να είναι στο Καραϊσκάκη και παρακολούθησαν τη φιέστα από την τηλεόραση».

Για τους επόμενους στόχους των Πειραιωτών: «Δεν έχουμε τελειώσει τις υποχρεώσεις μας και θέλουμε πολύ να πάρουμε το Κύπελλο. Δεν σταματά ο Ολυμπιακός και θα προσπαθήσουμε όλοι πάρα πολύ ώστε να δώσουμε κι άλλη χαρά στον κόσμο μας, κερδίζοντας και το Κύπελλο».

Για την ισοφάριση του ρεκόρ της κατάκτησης των επτά σερί πρωταθλημάτων: «Ξέρω πως φέτος καταφέραμε να σπάσουμε πάρα πολλά ρεκόρ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν υπάρχει λοιπόν κάποιο ρεκόρ το οποίο δεν μπορούμε να καταρρίψουμε. Να τελειώσουμε με τους φετινούς στόχους μας και μετά θα ασχοληθούμε με όσα μας περιμένουν τη νέα χρονιά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου