Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Ιτούδης: «Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, τίποτα δε θα μας χαριστεί»


Ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε πως η ομάδα του έχει χαρακτήρα, στάθηκε στο γεγονός πως κράτησε ανέπαφη την έδρα του και σχολίασε πως ο Ολυμπιακός είχε πάρα πολλές ατυχίες μέσα στην σεζόν.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ, Δημήτρης Ιτούδης.  

 «Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα. Τρεις αγωνιστικές πριν από τη λήξη αυτού του δύσκολου ομίλου προκριθήκαμε και εδραιώσαμε το πλεονέκτημα έδρας, είναι σημαντικό. Η ομάδα έχει χαρακτήρα. Μέχρι τέλους, οι επτά εκ των οκτώ ομάδων διεκδικούσαν τέσσερις θέσεις.

Η Ζαλγκίρις έπαιξε ρόλο ρυθμιστή με τις νίκες που έκανε. Εμείς κρατήσαμε αλώβητη την έδρα μας, νικήσαμε τις εξίσου δυνατές ομάδας. Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού ξέρουν καλύτερα από μένα γιατί έμειναν εκτός, αλλά είχαν και πάρα πολλές αποτυχίες.

Μάντης δεν μπορώ να γίνω. Περιμένουμε τα πλέι οφ που θα γίνουν μεγάλες μάχες. Τίποτα δεν σου δίνεται, τίποτα δεν σου χαρίζεται.

Νομίζω ότι παίζουμε καλό μπάσκετ και αυτό πρέπει να κάνουμε για να προκριθούμε. Ξέρουμε ότι τίποτα δεν θα ‘ναι εύκολο και θα δώσουμε τα πάντα για να προκριθούμε. Θα είναι πολύ ανοιχτά όλα τα ζευγάρια και χρειάζεται προσπάθεια και συγκέντρωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου