Τρίτη, 26 Απριλίου 2016

Προς κεκλεισμένων των θυρών και με Έλληνα διαιτητή ο τελικός


Σίγουρο δεν θεωρείται τίποτα, αλλά με τα μέχρι στιγμής δεδομένα το πιθανότερο είναι ο τελικός Κυπέλλου το επόμενο Σάββατο να γίνει κεκλεισμένων των θυρών και με Έλληνα διαιτητή.


Το επόμενο Σάββατο θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και του νικητή του ζευγαριού Ατρόμητος-ΑΕΚ (0-1) που θα προκύψει απόψε, αλλά με τα υπάρχοντα δεδομένα η αναμέτρηση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και με Έλληνα διαιτητή.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επικοινωνία με το Υπουργείο Παιδείας για την πιθανή παρουσία μόνο μαθητών και των συνοδών τους στις κερκίδες του ΟΑΚΑ και από τη στιγμή που μία τέτοια κίνηση χρειάζεται αρκετό χρόνο για να προετοιμαστεί, αλλά και πολλά μέτρα ασφαλείας (για να μην παρεισφρήσουν επιτήδειοι στο γήπεδο), το πιθανότερο είναι ο τελικός να γίνει χωρίς κόσμο.

Όσον αφορά στον διαιτητή του τελικού, δεν έχει κατατεθεί αίτημα στην UEFA για ορισμό ξένου διαιτητή και από τη στιγμή που ο αγώνας είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έπρεπε-λογικά-να είχε ήδη κινηθεί η απαραίτητη διαδικασία. Εκτός κι αν κρίνεται πως αν ο τελικός είναι μεταξύ Ολυμπιακού και Ατρομήτου κι όχι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ δεν συντρέχει λόγος να κληθεί ξένος διαιτητής...


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου