Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Δεν θέλει... Θρύλο η Ρόμα


«Μάχη» για την έξοδο στο Champions League δίνει η Ρόμα στη Serie A’. Έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, έχει το προβάδισμα έναντι της Ίντερ για την 3η θέση και τα προκριματικά, ωστόσο αυτά ακριβώς θέλει να αποφύγει ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.
Και κάπου εδώ έρχεται ο... Ολυμπιακός, μιας και οι Ιταλοί γράφουν ότι θέλει να αποφύγει αυτό το ενδεχόμενο ώστε να γλιτώσει μία κλήρωση με πολύ δυνατή ομάδα.
Μάλιστα, το όλο θέμα δημιουργήθηκε από το γεγονός πως ο Κέβιν Στρούτμαν, ο οποίος έχει να παίξει από τις 21 Φεβρουαρίου κόντρα στην Παλέρμο, δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Μπολόνια, αν και ήταν στην αποστολή.
Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι εξήγησε πως δεν του... πήγε το ματς, μιας και θα του έδινε χρόνο αν ο αγώνας εξελισσόταν ιδανικά για τη Ρόμα. Και κάπου εκεί, η ιστοσελίδα «retesport.it» αναφέρει πως ο προπονητής των «τζιαλορόσι» δεν ήθελε να ρισκάρει με τη συμμετοχή του σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο (ακριβώς επειδή προέρχεται από τραυματισμό και αγωνιστική απραξία), μιας και η Ρόμα παλεύει να βγει 2η και να αποφύγει τα προκριματικά και μία δυνατή κλήρωση, με πιθανούς αντιπάλους τον Ολυμπιακό, τη Μάντσεστερ Σίτι, τη Λεβερκούζεν, την Πόρτο, τη Λιόν και την Αϊντχόφεν.
Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, πως ο Ολυμπιακός είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος για κάθε ομάδα στην Ευρώπη. Όπως η Ρόμα, στην προκειμένη περίπτωση...

Επιμέλεια: gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου