Σάββατο, 23 Απριλίου 2016

Πρωταθλητής ο Τσουρούτας στην Σπάθη


“Ερυθρόλευκο” βάφτηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας Ανδρών που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Ο αθλητής του Ολυμπιακού Γιώργος Τσουρούτας αν και δεν έχει επανέλθει 100% μετά τον τραυματισμό του, δεν δυσκολεύτηκε να κατακτήσει και αυτόν τον τίτλο. 

Ο Τσουρούτας πέτυχε 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες στον όμιλο που πραγματοποιήθηκε το πρωί και στην συνέχεια για τους “16” αντιμετώπισε τον Δρεπανόπουλο του Πανελληνίου που κέρδισε με 15-8. Στους “8” κέρδισε τον Ευάγγελο Σαρρή του Πανελληνίου με 15-11 και στους “4” τον Ιωάννη Σαρρή επίσης του Παννεληνίου με 15-6. Στον τελικό ήρθε αντιμέτωπος με τον Ευάγγελο Μπούκα της “Αθηναϊκής Λέσχης” και τον κέρδισε 15-12, κατακτώντας τον τίτλο. 

Ο Γιώργος Τσουρούτας δήλωσε στο osfp.gr:

“Κάπως έτσι όμορφα κλείνει η χρονιά στην Ελλάδα με ένα ακόμη πρωτάθλημα. Ξέρω πως ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι χαρούμενος και εγώ ακόμη πιο πολύ που βρίσκομαι στο λιμάνι μου. Μετά τα γεγονότα του προ Ολυμπιακού τουρνουά της Πράγας και την αδικία που βίωσα κάποιοι αναρωτιούνται για το μέλλον μου. Έχω ακόμα μια υποχρέωση, το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μετά πρέπει να φροντίσω τον τραυματισμό μου (κομμένο μόσχευμα πρόσθιου χιαστού συνδέσμου) και μετά το μέλλον  θα ξεδιπλωθεί...”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου