Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

"Κι άλλους τίτλους με τον Ολυμπιακό"


Οι κεντρικές του νταμπλούχου Ολυμπιακού, Κατερίνα Γιώτα και Τζίνα Λαμπρούση και ο προπονητής του φιναλίστ του πρωταθλήματος, ΑΟ Θήρας, Απόστολης Οικονόμου, μίλησαν στον Sport24 Radio 103,3 και τον Κώστα Ταγκαλάκη.


Αρχικά η Κατερίνα Γιώτα τόνισε: "Είναι μεγάλη χαρά να συμμετέχω σε αυτή την ομάδα και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα να κατακτάς τίτλους. Είμαστε μεγάλη ομάδα, με καρδιά και ψυχή".

Στη συνέχεια η Τζίνα Λαμπρούση υπογράμμισε: "Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα και είναι πολύ ωραίο το γεγονός ότι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα στην έδρα μας με τον κόσμο να μας υποστηρίζει, καθώς πέρσι το πήραμε στην έδρα του Παναθηναϊκού. Είμαστε πολύ χαρούμενες που πήραμε τον τίτλο και θέλω να κατακτήσω περισσότερα κύπελλα με τον Ολυμπιακό".

Τέλος ο Αποστόλης Οικονόμου σημείωσε: "Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, που πήρε δίκαια το πρωτάθλημα, αφού ήταν ένα σκαλί παραπάνω από τις υπόλοιπες ομάδες. Απόψε και οι δύο ομάδες είναι χαρούμενες, καθώς και εμείς τελειώσαμε μία ονειρική σεζόν με την είσοδο στον τελικό. Τα εύσημα ανήκουν κυρίως στη διοίκηση που απαρτίζεται από σοβαρούς ανθρώπους και έχει αναγκάσει τον κόσμο του νησιού να αγκαλιάσει το βόλεϊ. Είμαστε περήφανοι για αυτό που έχουμε καταφέρει".

Για την παραμονή του στην ομάδα: "Δεν έχουμε ξεκινήσει τις συζητήσεις. Θέλω να παραμείνω στην ομάδα και να συνεχίσω το έργο μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου