Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Αυτός, τη… δουλειά του


Την ώρα που ο ΠΑΟΚ κλίνει προς το να κατέβει τελικά στη ρεβάνς, στον Ολυμπιακό δεν ασχολούνται και είναι έτοιμοι να φορτσάρουν για την κατάκτηση και του Κυπέλλου. Τεστ με Πανιώνιο την Παρασκευή.


Τις τελικές… πρόβες για τα δύο (;) τελευταία ματς της σεζόν με στόχο την κατάκτηση και του Κυπέλλου, ύστερα από τη φιέστα της περασμένης Κυριακής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είναι έτοιμοι να κάνουν στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αναγκασμένοι να συνεχίσουν τη δουλειά τους και ανεβάσουν ρυθμούς, καθώς για την Τετάρτη (27/04, 17:00) έχει οριστεί η ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Το αν θα γίνει τελικά ο δεύτερος ημιτελικός παραμένει ανοιχτό, αλλά φαίνεται πως ο Ιβάν Σαββίδης είναι έτοιμος να δώσει τη συγκατάθεσή του ώστε να κατέβει ο «δικέφαλος του Βορρά» (και με την πρώτη ομάδα) στο φαληρικό γήπεδο.

Για σήμερα (22/04) είναι προγραμματισμένο στις 10:00 φιλικό με τον Πανιώνιο στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Ένα μίγμα βασικών και ποδοσφαιριστών που δεν είναι συνήθως στο αρχικό σχήμα πρόκειται να παρατάξει ο Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος σχεδιάζει να κάνει τα τελικά του πλάνα για τον ημιτελικό και γνωρίζοντας ότι αναμένεται να αντιμετωπίσει ΑΕΚ ή Ατρόμητο (νίκησε 1-0 στο πρώτο ματς η Ένωση) στον τελικό στις 7 Μαΐου, καθώς η ομάδα του έχει… κάβα το 3-0 με το οποίο κατοχυρώθηκε ο πρώτος αγώνας λόγω της διακοπής με υπαιτιότητα των γηπεδούχων και ενώ το ματς ήταν στο 1-2.

Είναι πιθανό πάντως να δώσει ρεπό το Σαββατοκύριακο στους παίκτες του.

Πηγή: sport-fm.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου