Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Αλλαγή δεδομένων στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού


Πιο γρήγορα –απ’ ότι αρχικά σχεδίαζε- θα προσπαθήσει να κάνει τις μεταγραφικές του κινήσεις ο Ολυμπιακός, λόγω των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων. 


Αλλάζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ο Ολυμπιακός.

Ύστερα και από την πρόκριση της Λίβερπουλ στα ημιτελικά του Europa League εις βάρος της Ντόρτμουντ την περασμένη Πέμπτη με το 2-2 στο «Άνφιλντ», οι πιθανότητες να μην αγωνιστούν οι Πειραιώτες στα προκριματικά του Champions League το ερχόμενο καλοκαίρι «ψαλιδίστηκαν» αισθητά. 

Αυτό σημαίνει ότι ο πρωταθλητής Ελλάδος θα πρέπει να… μαγειρέψει νωρίτερα, ώστε να μην… πεινάσει. Όπως είναι λογικό οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν πιο γρήγορα τις κινήσεις τους. Φυσικά, είναι κάτι που είχαν στο μυαλό τους και δεν έπεσαν από τα σύννεφα, ήξεραν πολύ καλά ότι αυτό το σενάριο έπαιζε.

Ο Ολυμπιακός ελπίζει πλέον να κατακτήσει το Europa League η Σαχτάρ (θα παίξει με την κάτοχο του τίτλου, Σεβίλλη στα ημιτελικά) και να πάρει της Ουκρανίας (είναι στο -5 από την πρωτοπόρο Ντιναμό Κιέβου με αγώνα λιγότερο, έξι αγωνιστικές πριν το τέλος) και να μην σηκώσει το Champions League η Σίτι, η οποία στους «4» έχει ραντεβού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού θα ξεκινήσει πιο νωρίς, καθώς εκτιμάται ότι περίπου στις 20 Ιουνίου θα βρίσκεται στο Ζέεφελντ, ενώ μετά και τον τελικό του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στις 7 Μαΐου θα φορτσάρει στο μεταγραφικό κομμάτι. Πάντως, ο Μάρκο Σίλβα έχει ξεχωρίσει εδώ και καιρό που «πονάει» η ομάδα του και έχει κάνει τις σχετικές εισηγήσεις.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου