Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Ξεχώρισε ο Πάρντο ανάμεσα σε πολλούς Κολομβιανούς


Με το πρωτάθλημα που έκανε ο Κολομβιανός, αλλά και τις εμφανίσεις του στο Champions League, δεν θα μπορούσε να μην είναι ένας από τους καλύτερους.

Μια πολύ καλή σεζόν ολοκληρώνει με τον Ολυμπιακό ο Φελίπε Πάρντο. Ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στο Champions League, στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο βοήθησε κι εκεί αρκετά και ως εκ τούτου, ήταν απολύτως φυσιολογικό να γίνει σημείο αναφοράς στους Κολομβιανούς που ξεχώρισαν.

«Ο πρώην παίκτης της Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν ήταν ο πρώτος που αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας στη "Γηραιά ήπειρο". Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο σχεδόν δύο μήνες πριν τελειώσει. Οι "ερυθρόλευκοι" τερμάτισαν 28 πόντους μπροστά από την ΑΕΚ και κατέκτησαν το 43ο πρωτάθλημά τους», γράφει η ιστοσελίδα goal.com, που συνεχίζει σε άλλο κείμενο την αναφορά της.

«Ενώ στο πρώτο μισό της σεζόν δεν έπαιξε, καθώς είχε τραυματιστεί, ο ακραίος του Ολυμπιακού ήταν σημαντικός τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Champions League. Είναι ένας ακόμα Κολομβιανός που έλαμψε φέτος».

Επιμέλεια: gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου