Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Πιάτσα: «Να μάθουμε από τα λάθη μας»


Ο Ρομπέρτο Πιάτσα απέδωσε την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ στα πολλά και εύκολα λάθη που έκαναν οι παίκτες του στο τρίτο σετ.


Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε:

 «Στο 3ο σετ ξεκινήσαμε να μην παίζουμε σαν ομάδα, ξεκινήσαμε να μην παίζουμε σαν την ομάδα που θέλω να βλέπω στο γήπεδο. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε με την ομάδα. Δώσαμε στον ΠΑΟΚ την ευκαιρία να αναπνεύσει, γιατί μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε καθόλου οξυγόνο. Και φυσικά μπήκαν στον αγώνα. Στο 3ο σετ το πρόσωπό μας ήταν ακριβώς όπως του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του ημιτελικού στη Γλυφάδα.


Ένα πρόσωπο που ξέρεις ακριβώς ότι χάνεις μια μεγάλη ευκαιρία για αυτό το λόγο ζήτησα από τους παίκτες μου να αλλάξουν το πρόσωπο και το μυαλό τους αμέσως. Ήμασταν κοντά στο σκορ 9-7 και κάναμε 3 ή 4 εντελώς ηλίθια λάθη. Για αυτό το λόγο χάσαμε το 3ο σετ. Στο τάι μπρεικ όταν είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε τον αγώνα (12-9), έπρεπε να το χρησιμοποιήσουμε. Άλλα όπως έγινε με τον ΠΑΟΚ στη Σύρο και στη Γλυφάδα, έμαθαν από τα λάθη τους. Πρέπει να μάθουμε και εμείς από τα δικά μας λάθη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου