Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Σκουρτόπουλος: «Δύσκολη αποστολή απέναντι στον Ολυμπιακό»


 Ο Θανάσης  Σκουρτόπουλος, ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με το Ρέθυμνο την Τετάρτη στις 17:30 αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ, σε ματς για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος Ελλάδας, τόνισε ότι ο αγώνας αυτός δεν  θα έχει καμία σχέση με εκείνον του πρωταθλήματος, που έγινε πριν από μερικές ημέρες.

Αρχικά ο προπονητής του Ρεθύμνου ανέφερε:

«Μπαίνουμε στα πλέι οφ με μία πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο στόχος μας είναι να φανούμε όσο γίνεται πιο ανταγωνιστικοί. Να ολοκληρώσουμε με θετικό τρόπο την χρονιά αν και το έργο μας είναι δύσκολο. Παρ’ όλα αυτά κατεβαίνουμε πλήρεις  αν και όχι 100% έτοιμοι και θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών. Δηλαδή να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι, να σταθούμε καλά κόντρα στον Ολυμπιακό, να κερδίσουμε πράγματα από αυτά τα παιχνίδια και να μπορέσουμε στο ματς του Ρεθύμνου να είμαστε 100% έτοιμοι και να αποχαιρετίσουμε με τον καλύτερο τρόπο τους φιλάθλους μας».

 Και κατέληξε:

«Δεν έχει σχέση το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας στο ΣΕΦ. Ο στόχος μας είναι δύσκολος έτσι και αλλιώς αλλά αυτή τη φορά η ομάδα μας είναι πληρέστερη και πιο σωστά προετοιμασμένη, έχοντας περισσότερες πιθανότητες να σταθεί καλύτερα. Από κει και πέρα, το ότι μπήκε η ομάδα στα πλέι οφ είναι μεγάλη επιτυχία. Όσοι έζησαν από κοντά την ομάδα όλη την χρονιά μπορούν να το καταλάβουν και να το αξιολογήσουν. Εμείς θέλουμε να το απολαύσουμε αυτό. Κατά κάποιο τρόπο είναι μία δικαίωση και στην πορεία πρέπει να δούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε καλύτερα ώστε να είμαστε καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου