Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Σίλβα στους παίκτες: "Απολαύστε το"!


Ο Μάρκο Σίλβα ζήτησε τα αυτονόητα από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Να μπουν το απόγευμα στο χορτάρι του "Καραϊσκάκης" και να γιορτάσουν μαζί με τον κόσμο το 43ο πρωτάθλημα. Επιβεβαίωση για Μαζουακού και Μονακό.


Σήμερα (19.00) ο Ολυμπιακός ρίχνει την αυλαία στο φετινό πρωτάθλημα και μετά το παιχνίδι με την Καλλονή οι «ερυθρόλευκοι» θα σηκώσουν στον πειραϊκό ουρανό το 43 πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Ο Μάρκο Σίλβα, επειδή είναι και το τελευταίο ματς που θα δώσει η ομάδα του σε γεμάτο Καραϊσκάκη, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ένα πράγμα: Να το απολαύσουν. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Και η αλήθεια είναι ότι όλη την περασμένη εβδομάδα οι παίκτες συζητούσαν για τη φιέστα. Έβγαζαν μία εικόνα ότι την περιμένουν πώς και πώς. Μάλιστα, οι πληροφορίες από τις τελευταίες προπονήσεις του Ρέντη αναφέρουν ότι ο Σίλβα προσανατολίζεται να κατεβάσει όλους όσους τράβηξαν το περισσότερο κουπί τη φετινή χρονιά.

Εκτός είναι οι Τσόρι, Πουλίδο και Σαλίνο λόγω μικροενοχλήσεων. Στην εξέδρα θα κάτσει και ο Μιλιβόγεβιτς που έχει κάρτες. Έξω είναι για ακόμα ένα ματς ο Κολοβός που φαίνεται ότι δεν υπολογίζεται γενικότερα από τον Σίλβα.


Οπότε, μία πιθανή ενδεκάδα είναι με τους Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβα, Μαζουακού, Ζντιέλαρ, Κασάμι ή Καμπιάσο, Φορτούνη, Πάρντο, Ντουρμάζ και Ιντέγιε. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μποτία, Μπουχαλάκης, Ερνάνι, Φουστέρ και Σεμπά.

Επιμέλεια: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου