Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Παπαπέτρου: «Ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα»


Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναφέρθηκε στις προσεχείς αναμετρήσεις με το Ρέθυμνο για τους προημιτελικούς των playoffs και εξήγησε ότι οι Πειραιώτες θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για κατακτήσουν το δεύτερο πρωτάθλημα.


Το blog του Ιωάννη Παπαπέτρου στο esake.gr

"Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας,

Ελπίζω όλοι να είστε καλά. Ο καιρός κάθε μέρα γίνεται και καλύτερος, οπότε ελπίζω και εύχομαι να είστε καλά, να περνάτε καλά και να περνάτε χρόνο με δικούς σας ανθρώπους. Σε ό,τι αφορά τα δικά μας, είμαστε χαρούμενοι γιατί ουσιαστικά έχουμε μπει στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν.

Βλέπουμε τους «κόπους» όλης της σεζόν να ανταμείβονται πλέον μιας και ουσιαστικά γι’ αυτό παλεύαμε όλη τη χρονιά, για να έχουμε πλεονέκτημα έδρας στα play off. Ο μεγάλος μας στόχος, όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενο post μου, είναι το πρωτάθλημα. Το θέλουμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το κατακτήσουμε.

Πρώτα, όμως, θα πρέπει να περάσουμε το εμπόδιο του Ρεθύμνου. Το Ρέθυμνο είμαι 100% σίγουρος πως θα παρουσιαστεί βελτιωμένο σε σχέση με το παιχνίδι που δώσαμε για την κανονική περίοδο πριν μια εβδομάδα.

Γι' αυτό και εμείς θα πρέπει να είμαστε απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό ώστε να μην δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα στους αντιπάλους μας.

Εύχομαι οι τραυματίες να επιστρέψουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα και όλοι μαζί να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να κατακτήσουμε το δεύτερο πρωτάθλημα.

Να είστε καλά

Ιωάννης"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου