Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Για την στέψη στην Λεωφόρο


Μετά το… “ερυθρόλευκο” πάρτι στην Γλυφάδα την περασμένη Τετάρτη και το εντυπωσιακό τελικό σκορ για τον Ολυμπιακό 74-37, με την διαφορά κατά διαστήματα να φτάνει μέχρι και τους 44 πόντους, οι αθλήτριες του Ολυμπιακού πηγαίνουν στην έδρα του Παναθηναϊκού την Κυριακή (19:30, novasports 3), για να πετύχουν την 5η σερί νίκη τους φέτος επί του Παναθηναϊκού (4 στο πρωτάθλημα και 1 στο κύπελλο) και να στεφθούν Πρωταθλήτριες Ελλάδας, φτάνοντας στο νταμπλ μιας και ήδη έχουν κατακτήσει και το Κύπελλο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο τίτλος κρίνεται στις 4 νίκες, με τα αποτελέσματα των αγώνων της κανονικής διάρκειας, να μεταφέρονται στα πλει οφ. Ως εκ τούτου ο Ολυμπιακός προηγείται ήδη με 3-0, έχοντας δυο νίκες στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, στην Γλυφάδα και στο “Παύλος Γιαννακόπουλος” την ημέρα των εγκαινίων του, αλλά και την νίκη την περασμένη Τετάρτη και πάλι στην Γλυφάδα.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Θρύλο και η Ελένη Καπογιάννη θα έχει όλες τις αθλήτριες στην διάθεση της. 
Η Ελένη Καπογιάννη δήλωσε στο osfp.gr:“Περιμένω ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, γιατί μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό, είναι σίγουρο ότι θα αντιδράσει μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα και με την έδρα του προσπαθήσει να μας βγάλει εκτός ρυθμού. Θα είναι πιο δύσκολο από ότι ίσως να περιμένει ο κόσμος, αλλά αν κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και πιάσουμε μια καλή απόδοση, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε” 
Η Ανθή Μπαλτά δήλωσε στο osfp.gr:“Περιμένουμε έναν πολύ πιο ανταγωνιστικό Παναθηναϊκό και ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από ότι το τελευταίο στην Γλυφάδα. Θα πρέπει να είμαστε το ίδιο δυνατές στην άμυνα και με υπομονή και μυαλό στην επίθεση, για να μπορέσουμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αήττητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου