Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Δεν θέλει Χάποελ ο Όντομ


Ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται πλέον από τον Ολυμπιακό, όμως από την άλλη, η προοπτική της Χάποελ Ιερουσαλήμ δεν τον ενδιαφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr.


Όπως όλα δείχνουν, ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ διανύει τις τελευταίες του ώρες στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν τον Αμερικανό γκαρντ πως δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν, με τον Ματ Λοτζέσκι να παίρνει πλέον τη θέση του ρόστερ, για τα ματς της Α1.

Μάλιστα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον έχει θέσει και εκτός προπονήσεων, καθώς δεν θέλει να συμμετάσχει σ’ αυτή παίκτης που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας του.

Από ‘κει και πέρα, ο Τζόνσον-Όντομ έχει στα χέρια του πρόταση από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του www.sportfm.gr ο Αμερικανός γκαρντ δεν φαίνεται πολύ θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ, ενώ αυτό που προέχει είναι να λύσει τη συνεργασία του με την ομάδα του Πειραιά.

Το συμβόλαιο του Όντομ με τον Ολυμπιακό είναι κλειστό μέχρι το 2017, ενώ υπάρχει και οψιόν ανανέωσης μέχρι το 2018. Όμως, η διάθεση των «ερυθρόλευκων» είναι να τερματίσουν τη συνεργασία μαζί του και ως προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουν, ενώ υπάρχει αισιοδοξία πως το συγκεκριμένο θέμα θα λυθεί σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου