Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Σιόβας: «Είμαστε μεγάλη ομάδα, θέλω να παίρνουμε τίτλους»


Ο Δημήτρης Σιόβας μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΛ Καλλονής, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι οι επιτυχίες στον Ολυμπιακό είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται και του οικογενειακού κλίματος που επικρατεί στην ομάδα.


-Για το αν υπάρχει κάποιο μυστικό για την εκπληκτική πορεία του Ολυμπιακού φέτος: «Η ομάδα δούλεψε πάρα πολύ από το καλοκαίρι. Δεθήκαμε όλοι από την αρχή σα μία οικογένεια. Βγήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο η δουλειά μας, αυτό το αποδείξαμε, προσπαθήσαμε όσο πιο γρήγορα να τελειώσουμε τη διαδικασία του Πρωταθλήματος και μετά να κοιτάξουμε και τους άλλους στόχους. Τώρα αυτό που μας απομένει είναι το Κύπελλο».

-Τι δείχνει αυτή η διαφορά του Ολυμπιακού στη βαθμολογία, από τους υπόλοιπους διώκτες του Πρωταθλήματος: «Δείχνει ότι έχουμε φέτος μία πολύ καλή ομάδα, καλύτερη από τις άλλες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Κυνηγήσαμε να πετύχουμε ένα μεγάλο στόχο στην Ευρώπη ο οποίος δεν επετεύχθη χάθηκε στο τελευταίο ματς η πρόκριση. Στην ουσία εκεί η ψυχολογία μας είχε πέσει, μετά δεν διεκδικήσαμε τίποτα στο UEFA Europa League, αυτό που μένει είναι να κλείσει η χρονιά με την κατάκτηση του Κυπέλλου».

-Για τα επιτεύγματα που κατάφερε να πετύχει φέτος ο Ολυμπιακός: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει κάτι τέτοιο και δεν ξέρω καν τι ρεκόρ έχουμε κάνει. Ποτέ δεν τα κοιτούσα τα ρεκόρ. Εγώ θέλω όσα χρόνια είμαι εδώ η ομάδα να κερδίζει, να παίρνουμε τίτλους και από εδώ και πέρα να κάνουμε καλές πορείες στην Ευρώπη, όπως είχαμε κάνει και τις προηγούμενες χρονιές».

-Για το γεγονός ότι όταν ξεκίνησε η χρονιά η ομάδα είχε στόχο να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να προσφέρει θέαμα: «Πιστεύω στο πρώτο μισό το είχαμε πετύχει. Μετά λίγο χάθηκε εκεί η αυτοπεποίθηση της ομάδας μετά την ήττα από την Άρσεναλ. Σίγουρα, έπεσε η απόδοσή μας και αυτό ήταν λογικό. Ο στόχος μας ήταν να προκριθούμε στην επόμενη φάση του UEFA Champions League. Δεν τα καταφέραμε. Δεν πειράζει, μεγάλη ομάδα είμαστε, να κερδίζουμε τίτλους και πιστεύω ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες».

-Για το που αφιερώνει το Πρωτάθλημα: «Σε όλη την ομάδα. Όλοι δουλέψαμε μαζί από την αρχή της χρονιάς, με όλα τα παιδιά μαζί, προπονητές, διοίκηση, όλοι ήμασταν μία οικογένεια και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι γιατί θα έρθουν και άλλες πιο δύσκολες χρονιές πιστεύω. Μακάρι και άλλες ομάδες να γίνουν πιο δυνατές. Αυτό ελπίζω του χρόνου και να κάνουμε ένα δυνατό Πρωτάθλημα ώστε και εμείς να είμαστε ανώτεροι και να μπορούμε να διεκδικούμε καλύτερα πράγματα στην Ευρώπη».


-Αν η ομάδα θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του UEFA Champions League: «Πιστεύω ότι το τεχνικό τιμ θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να φτιάξει την ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αν θα γίνουν μεταγραφές δεν ξέρω, αλλά πιστεύω ότι και αυτή η ομάδα να μείνει θα κάνει και του χρόνου με λίγες προσθήκες, πολύ καλά πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου