Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Μαυρογενίδης: «Δυνατή αποστολή, για να είμαστε απαιτητικοί»


Οι Εφηβοι του Ολυμπιακού, με τη νίκη του στο ντέρμπι επί του Ατρόμητου εκτός έδρας, εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρόκρισή τους στην τελική φάση του πρωταθλήματος. 
Με τον τεχνικό της ομάδας, Δημήτρη Μαυρογενίδη, να μιλά στον «ΓΑΥΡΟ» μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Περιστέρι και να εμφανίζεται ικανοποιημένος όσον αφορά τα όσα έχουν καταφέρει ως τώρα οι πιτσιρικάδες.
Αρχικά, ο κόουτς του τμήματος κάτω των 17 ετών του Ολυμπιακού σχολίασε για τη νίκη στο Περιστέρι:
«Ηταν κομβικό παιχνίδι για εμάς. Παιχνίδι χαρακτήρα, αλλά και βαθμολογικού ενδιαφέροντος. Εξασφαλίσαμε το Final 4, που ήταν ο πρώτος μας στόχος. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια όλης της χρονιάς. Τώρα μένει να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα και να πάρουμε την πρώτη θέση του ομίλου, για να πάμε ως πρώτοι στην τελική φάση. Παράλληλα, θέλουμε να δούμε στα επόμενα ματς σε τι κατάσταση βρίσκονται όλα τα παιδιά και να επιλέξουμε μια αποστολή που θα μας δώσει το δικαίωμα να είμαστε απαιτητικοί ενόψει Final 4. Υπάρχουν αρκετά θετικά που έχουμε καταφέρει μέσα σε αυτή τη σεζόν, αλλά υπάρχουν και πράγματα τα οποία πρέπει να διορθώσουμε».
Οσον αφορά το σχετικά κακό πρώτο ημίχρονο που είχαν οι μικροί απέναντι στον Ατρόμητο και την αλλαγή προς το καλύτερο της αγωνιστικής συμπεριφοράς στο δεύτερο μέρος, ο Δημήτρης Μαυρογενίδης σχολίασε:
«Ηταν ένα παιχνίδι κάπως... τρελό και σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, το οποίο μας δυσκόλεψε στον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε να έχουμε. Οπότε, το παιχνίδι πήγε αρκετά στις προσωπικές μονομαχίες και χάσαμε αρκετές απ’ αυτές στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο, όμως, ήμασταν πιο δυναμικοί και ελέγξαμε καλύτερα το κομμάτι των προσωπικών μονομαχιών και ήμασταν και τυχεροί στο τέλος, παίρνοντας τη νίκη. Τώρα, θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό γκρουπ και να πάμε δυναμικά στην τελική φάση του πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου