Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Το "διπλό" που λείπει από την εποχή του Βαλβέρδε


Ο Ολυμπιακός καλείται το απόγευμα (19:00) να κερδίσει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο μετά από τέσσερα χρόνια! Την 1 Απριλίου 2012 είχε φύγει νικητής για τελευταία φορά από την Αιτωλοακαρνανία.


Ήταν Πρωταπριλιά του 2012 όταν ο Κέβιν Μιραλάς στο 54 λεπτό είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Παναιτωλικού, χαρίζοντας την τελευταία νίκη του Ολυμπιακού μέσα στο Αγρίνιο με 0-1. Από την εποχή του Βαλβέρδε δηλαδή. Από τότε έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και οι «ερυθρόλευκοι» δεν ξανακέρδισαν!

Το απόγευμα (10/4, 19.00) τού παρουσιάζεται η ευκαιρία να αφήσει πίσω τις δύο ισοπαλίες που είχε πάρει στις προηγούμενες επισκέψεις του και να ξαναφύγει με το διπλό από την Αιτωλοακαρνανία. Η πρώτη ήταν το 0-0 στις 22 Σεπτεμβρίου του 2013 και η δεύτερη στο 1-1 στις 30 Αυγούστου 2014.

Το καλό για τον Ολυμπιακό είναι ότι πήγε χθες το βράδυ στο Αγρίνιο χωρίς το παραμικρό άγχος. Ούτε τον κυνηγάει κανένας για να πάρει ντε και καλά βαθμούς, ούτε κρίνεται κάποιος τίτλος. Απελευθερωμένα θα κατέβει στον αγωνιστικό χώρο, όπως έκανε στις τελευταίες του δύο εξορμήσεις εκτός Λεκανοπεδίο, σε Τρίπολη και Καυτανζόγλειο δηλαδή.

Ο Μάρκο Σίλβα δεν υπολογίζει σε πέντε ποδοσφαιριστές του. Ο Μιλιβόγεβιτς συμπλήρωσε κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του με τα «καναρίνια». Οι Τσόρι και Καμπιάσο λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετώπισαν την περασμένη εβδομάδα έμειναν στην Αθήνα.

Ο δε Σαλίνο για λόγους ξεκούρασης δεν ακολούθησε την αποστολή στο Αγρίνιο. Προέκυψε και ο κολικός του Ντουρμάζ με αποτέλεσμα να «κοπεί» την τελευταία στιγμή.

Όσο για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Πορτογάλος τεχνικός; Είναι ανοικτός ο «άσος». Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να επιστρέψει ο Καπίνο στα γκολπόστ και να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα ο Ρομπέρτο στη φιέστα με την Καλλονή.

Στις θέσεις της άμυνας αναμένονται οι Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβας και Μαζουακού. Στα χαφ οι Ζντιέλαρ και Κασάμι έχουν το προβάδισμα. Μπροστά τους λογικά θα είναι ο Φορτούνης και στις «πτέρυγες» της επίθεσης σίγουρα ο Ερνάνι και από την άλλη θα παλέψουν για μία θέση ο Πάρντο με τον Φουστέρ.

Για την κορυφή της επίθεσης είναι ανοικτό (Πουλίδο ή Ιντέγιε). Γενικότερα ο Σίλβα δεν άφησε και πολλά πράγματα να εννοηθούν στην τελευταία προπόνηση…


Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου