Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Στο Σαμπαντέλ για την υπεράσπιση του «στέμματος»!


Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης βρίσκονται από την Πέμπτη το απόγευμα στην Ισπανία με στόχο την διατήρηση των κεκτημένων. Το Σάββατο  ο ημιτελικός του Final 4 με την Ούιπεστ (14:30, osfp.gr και Novasports1).


Στο Σαμπαντέλ βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης η αποστολή της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού με στόχο την υπεράσπιση του «στέμματος» που κατέχει από το βράδυ της 25ης Απριλίου 2015. Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης που το Σάββατο (23/4) ρίχνονται στη «μάχη» του Final 4 της Εuro League αντιμετωπίζοντας την Ούγγρικη  Ούιπεστ στον ημιτελικό (14:30, osfp.gr και Novasports1), αναχώρησαν το πρωί από το «Γ. Καραϊσκάκης» για το «Ελ. Βενιζέλος» και από εκεί με ενδιάμεση στάση τη Ρώμη, προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης. Στον τελικό τους προορισμό το Σαμπαντέλ, που βρίσκεται περίπου 20 χιλιόμετρα έξω από την Βαρκελώνη έφτασαν το απόγευμα και κατευθείαν μετέβησαν στο Κολυμβητήριο της Σαμπαντέλ όπου και προπονήθηκαν για μια ώρα. Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Εύη Τετζαλίδου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαρία Σώρα, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη , Μαργαρίτα Πλευρίτου, Τζούλια Έμολο , Μόνικα Έγκενς, Βάσω Πλευρίτου, Ρομπέρτα Μπιανκόνι, Νικόλ Ελευθεριάδου, Βίρνα Νιαρχάκου και Ιωάννα Σταματοπούλου.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει διπλή προπόνηση με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για τον ημιτελικό του Σαββάτου με την Ούγγρικη Ούιπεστ (14:30, osfp.gr, Νοvasports1) ενώ στις 18:00 είναι προγραμματισμένη η επίσημη Συνέντευξη Τύπου.

Μανωλιουδάκη: «Πρώτα ο ημιτελικός»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Όταν βρίσκεσαι σε ένα Final 4 θεωρώ ότι όλες οι ομάδες έχουν ένα ποσοστό 25% να κατακτήσουν το τρόπαιο. Ίσως λίγο περισσότερο η ομάδα που είναι γηπεδούχος. Από κει και πέρα εμείς είμαστε οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης, θέλουμε πρώτα από όλα να κερδίσουμε τον ημιτελικό με την Ούιπεστ γιατί η Ούγγρικη ομάδα είναι πολύ καλή. Αν είμαστε συγκεντρωμένες στο πλάνο μας και ακολουθήσουμε την τακτική που έχουμε σχεδιάσει, νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Για να φτάσεις στην κορυφή πρέπει να παραμείνεις αήττητος. Πάντα ένας ημιτελικός είναι δύσκολο πόσο μάλλον όταν δεν ξέρεις τι να περιμένεις από τον αντίπαλο, γιατί οι Ουγγαρέζες έχουν αυτό το στυλ».

Το osfp.gr βρίσκεται στο Σαμπαντέλ και είναι δίπλα στις προσπάθειες των Πρωταθλητριών Ευρώπης, τις οποίες θα σας μεταφέρει με συνεχή ενημέρωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου