Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

Φορτούνης: «Οι συμπαίκτες μου με κάνουν καλύτερο»


Ο Κώστας Φορτούνης βραβεύτηκε ως MVP της 29ης αγωνιστικής.  

Ο Κώστας Φορτούνης αναδείχθηκε πολυτιμότερος (MVP) ποδοσφαιριστής της 29ηςαγωνιστικής της Super League χάρη στα όσα έκανε στο θριαμβευτικό (5-2) πέρασμα του Ολυμπιακού από το Αγρίνιο για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.
Ο διεθνής μέσος του Θρύλου απέσπασε το 33,91% της σχετικής ψηφοφορίας και το μεσημέρι της Πέμπτης (14/4), μετά το φινάλε της προπόνησης, παρέλαβε το βραβείο του από τα χέρια του Α' Αντιπροέδρου, κ. Σάββα Θεοδωρίδη.
«Είναι μεγάλη μου χαρά, πολύ μεγάλη χαρά, που δίνω το κύπελλο αυτό στον Κώστα Φορτούνη. Έχει να πάρει εκατοντάδες τέτοια κύπελλα με την αξία που έχει», είπε αρχικά ο κ. Θεοδωρίδης για να συνεχίσει:
«Είναι ένας καταπληκτικός παίκτης, ένα καταπληκτικό παιδί. Η οικογένειά του είναι μαζί του. Έτυχε να γνωρίσω και τον πατέρα του και τη μητέρα του. Μας συνοδεύουν στα περισσότερα παιχνίδια του Ολυμπιακού που διεξάγονται στη βόρεια Ελλάδα.
Ο Κώστας είναι ένα πάρα πολύ ταπεινό παιδί και πάρα πολύ σωστό παιδί. Είναι παικταράς. Τον ξέρω από μικρό παιδί γιατί ήταν στις Ακαδημίες μας. Τώρα δεν μπορώ να πω αν έγινε το σωστό ή το λάθος. Είχε φύγει, πήγε στη Γερμανία, γύρισε στον Ολυμπιακό που είναι η μεγάλη του αγάπη.
Προσφέρει το σπάνιο θέαμα που βλέπουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο. Πριν από έξι μήνες είχα πει ότι ο Φορτούνης θα είναι το μεγαλύτερο δεκάρι που θα έχει περάσει ποτέ από την Ελλάδα. Και όπως βλέπετε δε διαψεύστηκα, γιατί ο Κώστας έχει να προσφέρει ακόμα πάρα πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Τον πιστεύω απόλυτα, όχι μόνο εγώ. Όλοι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον αγαπάνε πάρα πολύ. Το καταλαβαίνω από τις εκδηλώσεις ως προς το πρόσωπο του Κώστα. Το σημερινό κύπελλο είναι μία επιβράβευση των προσπαθειών του Κώστα. Φέτος ο Ολυμπιακός είναι άλλη ομάδα με τον Κώστα και πρέπει να το ομολογήσω αυτό. Και περιμένω πάρα πολλά πράγματα ακόμα. Προχθές είπα ότι τον θεωρώ το καλύτερο δεκάρι της Ευρώπης. Δεν το είπα έτσι. Ο Κώστας θα το αποδείξει αυτό σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Να μας ζήσει και να τον βλέπουμε πάντα σε τέτοιες στιγμές».
Από την πλευρά του ο Κώστας Φορτούνης, παίρνοντας χαμογελαστός το βραβείο του για την ανάδειξή του ως πολυτιμότερου της 29ης αγωνιστικής, είπε:
«Τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Ο κ. Σάββας έχει μεγάλη ιστορία στον Ολυμπιακό. Θα προσπαθήσω να δουλέψω ώστε να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε σαν ομάδα. Πρώτα από όλα να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι την Κυριακή και μετά να κατακτήσουμε το Κύπελλο Ελλάδας».
Ερωτηθείς πόσο ιδιαίτερο είναι το συγκεκριμένο βραβείο και αν θέλει να το αφιερώσει κάπου, απάντησε: «Πρώτα από όλα να το αφιερώσω στους συμπαίκτες μου που με κάνουν ακόμα καλύτερο, στην οικογένειά μου και στο σύλλογο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου