Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

«Στην Ευρώπη ο Οσόριο για Πουλίδο»


Ένα μίνι ταξίδι σε κάποιες χώρες την Ευρώπης, έχει κλείσει ο τεχνικός της εθνικής ομάδας του Μεξικού, για να δει κάποιους παίκτες εν’ όψει των κλήσεών του για το Κόπα Αμέρικα, με την Ελλάδα να είναι ένας από του σταθμούς του, με αφορμή τον ποδοσφαιριστή του Θρύλου.



Ο Άλαν Πουλίδο στο δεύτερο μισό της σεζόν, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού, δικαιώνοντας πολλάκις μάλιστα τον προπονητή του, στην επιλογή του να του δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής, μετά τον Γενάρη.

Τον τελευταίο καιρό έχουν γραφεί διάφορα για τον Μεξικανό επιθετικό στον τύπο της χώρας του, κατατάσσοντάς τον μάλιστα, στους κορυφαίους της πατρίδας του, στην θέση που αγωνίζεται.

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας του Μεξικού, Χουάν Κάρλος Οσόριο, έχει προγραμματίσει να κάνει ένα ταξίδι μερικών ημερών στην Ευρώπη, ώστε να παρακολουθήσει κάποιους παίκτες, καθώς πρέπει να έχει αποφασίσει σε μία εβδομάδα, το ποιους θα καλέσει, για το Κόπα Αμέρικα.

Ο 24χρονος φορ του Θρύλου είναι ένας από αυτούς, άρα και η παρουσία του 54χρονου τεχνικού στην Αθήνα, θεωρείται δεδομένη, σύμφωνα με δημοσίευμα από το Μεξικό. Εκτός του Άλαν, οι Οτσόα (Μάλαγα), Κάρλος Βέλα (Σοσιεδάδ) και Αντρές Γκουρδάδο (Αϊντχόφεν), θα προσελκύσουν τα βλέμματα του Οσόριο, στο ολιγοήμερο ταξίδι του.


Πηγή: gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου