Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Δεν το «κουνάει» ο Σίλβα από τον Ολυμπιακό


Μετά τα ρεπορτάζ (που πλέον έχουν ατονήσει) για ενδιαφέρον της Πόρτο, ήρθαν οι πληροφορίες των Σκωτσέζων περί ενδιαφέροντος της Σέλτικ.


Το όνομα του Μάρκο Σίλβα βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας του πορτογαλικού Τύπου, με εφημερίδες και σάιτ ν' αναφέρουν ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού αποτελούσε τον εκλεκτό του Πίντο Ντα Κόστα για τον πάγκο της Πόρτο.

Τώρα, ένα νέο “σενάριο” είδε το φως της δημοσιότητας που θέλει τη Σέλτικ να κοιτάζει με ιδιαίτερο...ενδιαφέρον προς την άκρη του “ερυθρόλευκου” πάγκου.

Μετά λοιπόν τα ρεπορτάζ (που πλέον έχουν ατονήσει) για ενδιαφέρον της Πόρτο, ήρθαν οι πληροφορίες των Σκωτσέζων περί ενδιαφέροντος της ομάδας της Γλασκώβης για τον προπονητή των Πειραιωτών.

Τα πράγματα βέβαια είναι ξεκάθαρα σε ότι αφορά τον Μάρκο Σίλβα και γι' αυτό το λόγο άλλωστε δεν υπάρχει καμιά ανησυχία από πλευράς Ολυμπιακού, με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα. Ο 39χρονος τεχνικός θα είναι προπονητής των “ερυθρόλευκων” και την επόμενη αγωνιστική περίοδο και δεν είναι τυχαίο ότι έχει εδώ και καιρό ξεκινήσει τις προεργασίες για τον σχεδιασμό της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι από το περιβάλλον του Σίλβα ήταν κατηγορηματικοί για τα .όσα γράφτηκαν περί Σέλτικ, λέγοντας ότι “ο Σίλβα δε σκέφτηκε να φύγει όταν το όνομα του ακούγονταν για την Πόρτο τώρα θα έφευγε”; Μάλιστα είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί ότι μετά τον τελικό του Κυπέλλου (που θα γίνει στις 7 Μαΐου) θα πραγματοποιηθεί και σύσκεψη κορυφής στο μεγάλο λιμάνι, στην οποία θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις και για θέματα μεταγραφικού περιεχομένου, με τον Πορτογάλο προπονητή να έχει και σε αυτό το θέμα τον πρώτο λόγο.

Αυτό λοιπόν δείχνει, παρά τα όσα γράφτηκαν για Σέλτικ, ότι ο Μάρκο Σίλβα είναι απόλυτα αφοσιωμένος στα πλάνα του για τον Ολυμπιακό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, με τον νεαρό τεχνικό να συνεχίζει στον πάγκιο των πρωταθλητών Ελλάδος. πάντως χρήζει ιδιαίτερης μνείας ότι πέρυσι (την ίδια περίοδο) ένας άλλος Πορτογάλος προπονητής που ήταν στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Βίτορ Περέιρα είχε βρεθεί στο “στόχαστρο” σκωτσέζικης ομάδας και πιο συγκεκριμένα της Ρέιντζερς.

Μάλιστα ορισμένοι ίσως να θυμούνται ότι ο Περέιρα είχε κάνει και ταξίδι στη Γλασκώβη και είχε συναντηθεί με ιθύνοντες της Ρέιντζερς, χωρίς όμως να συμφωνήσει με τη σκωτσέζικη ομάδα. Λίγες μέρες αργότερα ο Περέιρα αποχωρούσε από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και συμφωνούσε με τη Φενέρμπαχτσε.

Πηγή: sport-fm.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου