Σάββατο, 16 Απριλίου 2016

Κολοβός: «Από τις καλύτερες χρονιές όλων των εποχών»


Ο Δήμητρης Κολοβός μιλάει στο novasports και τον Νίκο Γαβαλά και μεταφέρει τη μεγάλη επιθυμία όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος για να γιορτάσουν την Κυριακή μαζί με τον κόσμο του Ολυμπιακού την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

  
 Αναλυτικά η συνέντευξη του Δημήτρη Κολοβού στο novasports.gr.

Για τη σημασία του αγώνα με την Καλλονή: «Πιστεύω ότι ανταμείβονται οι κόποι μας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα, για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Είναι ένα τρόπαιο, για αυτό ξεκινάει η χρονιά, για να μπορέσουμε να το κατακτήσουμε. Εμείς καταφέραμε να το κατακτήσουμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό».

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο: «Πρώτα από όλα τους ευχαριστούμε που είναι πάντα δίπλα μας και είμαι σίγουρος πως και την Κυριακή θα είναι και πάλι κοντά μας, οπότε δεν χρειάζεται να πω κάτι πιο συγκεκριμένο».

Για το πόσο μπορεί ένας παίκτης να είναι συγκεντρωμένος, όταν γίνεται μια «γιορτή» στην ουσία: «Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά έχουμε στεφθεί και πρωταθλητές. Εντάξει, δεν είναι τόσο εύκολο να είσαι συγκεντρωμένος όταν θα ακολουθήσει μια γιορτή, αλλά εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας και θα είμαστε μια χαρά στον αγωνιστικό χώρο».

Για τη φετινή πορεία της ομάδας: «Αποδείξαμε στο γήπεδο πως είμαστε η καλύτερη ομάδα. Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά από την αρχή της χρονιάς δουλεύουν πολύ συγκεντρωμένα κι έτσι πιστεύω ότι αυτό ήταν ένα πολύ μεγάλο μέρος στο ότι η ομάδα κατάφερε και έκανε αυτόν τον απολογισμό και έκανε κάποια ρεκόρ. Νομίζω πως θα είναι μια από τις καλύτερες χρονιές όλων των εποχών για τον Ολυμπιακό και θα μείνει στην ιστορία για αυτά που καταφέραμε φέτος».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε όλα τα φόντα για να ξεκινήσουμε όπως σταματάμε τώρα».

Για τις επιθυμίες του: «Εγώ θα ήθελα καταρχάς να μπορώ να βοηθάω περισσότερο την ομάδα μου. Πιστεύω ότι μπορώ να πάρω περισσότερες ευκαιρίες και να σταθώ στην ομάδα. Αυτό θέλω, για αυτό δουλεύω και πιστεύω θα τα καταφέρω».

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου