Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Μιλιβόγεβιτς: "Να αποφύγουμε τον Ερυθρό Αστέρα στα προκριματικά"


Σε  καμία περίπτωση δεν θέλει ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς να τεθούν αντιμέτωποι Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας στα προκριματικά του Champions League, ενώ τόνισε ότι στο Λιμάνι θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με το νταμπλ.


Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς σε συνέντευξη παραχώρησε στην σερβική εφημερίδα Sport.

Όταν  ρωτήθηκε για τον Μιγκέλ Βίτορ, με αφορμή τα σενάρια που θέλουν τον Ερυθρό Αστέρα να τσεκάρει τον Πορτογάλο στόπερ του ΠΑΟΚ ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, τόνισε:

"Παίξαμε αντίπαλοι τρεις φορές και για να είμαι ειλικρινής, ο Μιγκέλ Βίτορ είναι ένας από τους αντιπάλους που με την απόδοση του μου κίνησε το ενδιαφέρον. Ο Πορτογάλος είναι δυνατός στις μονομαχίες, είναι γρήγορος, έχει καλές τοποθετήσεις και ξέρει να διαβάζει τις φάσεις.

Οι συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό είναι δύσκολο να αναχαιτιστούν, όμως μαζί του χρειάστηκε να προσπαθήσουν πολύ. Έπαιξε στις ακαδημίες της Μπενφίκα, μετά στην Λέστερ και είναι στον ΠΑΟΚ εδώ και τρία χρόνια. Έκανε εντύπωση στα ματς του Europa League και είμαι σίγουρος ότι αν ο Ερυθρός Αστέρας τον αποκτήσει θα δυναμώσει πολύ μαζί του. Σύμφωνα με όσα λένε στην Ελλάδα, ο Βίτορ θέλει νέες προκλήσεις.

Αν υπάρχει περίπτωση για τον Ερυθρό Αστέρα να τον πάρει, δεν πρέπει να το σκεφτεί δεύτερη φορά. Αφού ταιριάζει με τα καυτά γήπεδα εδώ, τότε δεν θα έχει πρόβλημα μαζί μας στον Ερυθρό Αστέρα.  Το θέμα είναι ότι πρέπει να πληρωθεί κάπως πιο ακριβά γιατί τελειώνει το συμβόλαιο του".

Για  τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου, το φιλικό των Πειραιωτών με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι (10/5) και τα προκριματικά του Champions League, απάντησε:

"Κερδίσαμε στην Θεσσαλονίκη με 2-1 τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό, όμως το ματς διεκόπη λόγω επεισοδίων και κατακυρώθηκε υπέρ μας με 3-0. Κερδίζοντας το πρωτάθλημα, ο βασικός μας στόχος επιτεύχθηκε, όμως θέλουμε να πάρουμε και το Κύπελλο, για να φτάσουμε στο νταμπλ.

Δεν ξέρω τι σχεδιάζει ο σύλλογος για το το ταξίδι στο Βελιγράδι. Σε ότι αφορά την επόμενη σεζόν, ο Ολυμπιακός πιθανότατα θα παίξει προκριματικούς γύρους για το Champions League, και προσωπικά θέλω με κάθε τρόπο να αποφύγουμε μία κλήρωση με τον Ερυθρό Αστέρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου