Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Φιέστα και… αποχαιρετισμός για Ολυμπιακό



Την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος της ιστορίας του γιορτάζει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αγωνιστεί για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό του λόγω των αποφάσεων για το Κύπελλο Ελλάδας.


Ημέρα γιορτής η σημερινή για τον Ολυμπιακό, ο οποίος απόψε θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος που «κλείδωσε» και μαθηματικά στις 28 Φεβρουαρίου.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Καλλονή στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τον Μάρκο Σίλβα να επιθυμεί να προσφέρει για άλλη μία φορά όμορφο θέμα και να το συνδυάσει με πολλά γκολ (19:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Άλλωστε, σήμερα θα έχουν οι οπαδοί την ευκαιρία να χειροκροτήσουν για τελευταία φορά για φέτος τους ποδοσφαιριστές και τον Πορτογάλο προπονητής, αφού ο επαναληπτικός του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ είναι κεκλεισμένων των θυρών, ενώ ο Σταύρος Κοντονής αποφάσισε ο τελικός της διοργάνωσης να γίνει αποκλειστικά και μόνο με μαθητές.

Ο Σίλβα έχει ζητήσει από τους παίκτες του να επαναλάβουν την εμφάνιση με τον Παναιτωλικό (νίκη με σκορ 5-2), ενώ ο ίδιος προτίθεται να παρατάξει με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα την ομάδα του.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβα και Μαζουακού. Στα χαφ θα είναι ο Ζντιέλαρ με τον Καμπιάσο (ή τον Κασάμι), ενώ στα πλάγια θα είναι ο Πάρντο και ο Ντουρμάζ. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μποτία, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Ερνάνι και Σεμπά. Εκτός έμειναν οι Πουλίδο, Τσόρι, Τσιμίκας και Μιλιβόγεβιτς.


Επιμέλεια:  sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου