Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Στο «δρόμο» για το 4ο σερί νταμπλ!


Με μοναδικό στόχο την πρώτη από τις τρεις νίκες που απαιτούνται για να στεφθεί για 4η διαδοχική φορά πρωταθλητής, θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στον 1ο τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ Γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς υποδέχονται την Παρασκευή στις 18:30 (Νοvasports1HD) τον Α.Ο. Θήρας ο οποίος απέκλεισε στη σειρά των ημιτελικών τον Παναθηναϊκό με 2-1 νίκες. Στο δρόμο για το 4ο σερί νταμπλ, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία του και ο προπονητής της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών.
Κοβάτσεβιτς: «Ο αντίπαλος μας είναι καλός»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής:
«Ότι κάναμε όλη τη σεζόν που κερδίσαμε όλα τα ματς στην έδρα μας θέλουμε να συνεχίσουμε και στην σειρά των τελικών. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Ο αντίπαλος μας είναι καλός και το απέδειξε στη διάρκεια του δεύτερου μισού της σεζόν. Ελπίζω ότι οι φίλαθλοι μας γνωρίζουν την κρισιμότητα των αγώνων και θα έρθουν να μας υποστηρίξουν.  Θα ήταν ωραία να παίξουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας και να ήταν γεμάτη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου