Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Να μη σκέφτονται το 3-0



Διήμερο ρεπό από τον Μάρκο Σίλβα. Τη Μεγάλη Δευτέρα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Ολυμπιακού, που θα παίξουν με τον ΠΑΟΚ... ξεχνώντας το σκορ του πρώτου αγώνα! Εκτός ο Ντα Κόστα. 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του μετά το φιλικό με τον Πανιώνιο στου Ρέντη και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν δύο μέρες χωρίς προπόνηση στου Ρέντη.

Οι πρωταθλητές επιστρέφουν, πάντως, τη Μεγάλη Δευτέρα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του λιμανιού και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη ρεβάνς του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ, η οποία είναι προγραμματισμένη να γίνει το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης. Το 3-0 του πρώτου αγώνα δίνει τεράστιο πλεονέκτημα πρόκρισης στον Ολυμπιακό, αλλά ο Μάρκο Σίλβα δεν θέλει να δει την ομάδα του να επαναπαύεται σε αυτό το σκορ. Είναι ξεκάθαρο ότι ο 39χρονος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά θα ζητήσει απ’ τους παίκτες του να ξεχάσουν το σκορ του πρώτου ματς στην Τούμπα και να παίξουν σαν να πρόκειται για ένα ματς που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα περάσει στον τελικό.

Ο νεαρός προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται να δείξει μεθαύριο βίντεο στους παίκτες του, εστιάζοντας στα σημεία που ο ίδιος θεωρεί σημαντικά για την επικράτηση της ομάδας του. Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει και κερδίσει και σε αυτό το παιχνίδι τον «δικέφαλο» του Βορρά, θα πρόκειται για την τέταρτη νίκη των Πειραιωτών επί του ΠΑΟΚ, σε ισάριθμα ματς της φετινής περιόδου. Βέβαια, πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι στην παρούσα φάση κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν ο «δικέφαλος» του Βορρά θα κατέβει στο «Καραϊσκάκη» για να παίξει με τους «ερυθρόλευκους». Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα, αλλά μέχρι στιγμής επίσημη απόφαση δεν έχει ανακοινωθεί.

Εκτός ο Ντα Κόστα

Ο Μανουέλ Ντα Κόστα θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα στην προπόνηση της Μεγάλης Δευτέρας, ωστόσο είναι δεδομένο πως ο Μάρκο Σίλβα δεν θα ρισκάρει τη χρησιμοποίηση του Μαροκινού στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να έχει τον διεθνή άσο στη διάθεσή του στον τελικό και γι' αυτόν τον λόγο δεν θα ρισκάρει τη χρησιμοποίηση του παίκτη στο ματς της Μεγάλης Τετάρτης.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου