Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Κ-20: Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-0


Διατήρησαν το αήττητο οι Νέοι.  

Σ' εξ' αναβολής αγώνα της 16ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στη Γλυφάδα ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με τον Πανιώνιο διατηρώντας έτσι το αήττητο μετά από 27 αναμετρήσεις. 
Η ομάδα μας αύξησε τη διαφορά από τον 2ο ΠΑΟΚ (29 αγώνες) στο +10 και έχει μετά από 27 αγώνες, 24 νίκες και 3 ισοπαλίες. Για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος το οποίο έχει κατακτήσει για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός απομένουν άλλα τρία παιχνίδια τα οποία έχουν προγραμματιστεί για τις 8/5 (Ξάνθη)11/5 (Ηρακλής) και 15/5 (Ηρακλής). 
Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Οι πιο κλασσικές του ευκαιρίες ήταν με τον Φώτη Τσιλίκη στο 68' και στο 70'. Στην πρώτη φάση ο επιθετικός του Ολυμπιακού σουτάρει από κοντά η μπάλα βρίσκει σε αντίπαλο και καταλήγει στο δοκάρι και στη δεύτερη πάλι από κοντινή απόσταση ο Τσιλίκης με σουτ "απειλεί" την εστία του Πανιωνίου αλλά δεν σκοράρει. Γενικά ο Ολυμπιακός έλεγχε το κέντρο και την άμυνα του και δεν αντιμετώπισε προβλήματα από τον πάντα μαχητικό Πανιώνιο.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας μετά από το τέλος του αγώνα σημείωσε: "Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Έπαιξαν πολλοί παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα και μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Δείξαμε σοβαρότητα και αυτό πρέπει να κάνουμε έως το τέλος αν και είμαστε ήδη Πρωταθλητές. Σαφώς και ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν βάλαμε γκολ και έτσι δεν κερδίσαμε". 
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αστράς, Βλάχος, Μήτκας, Δαβρής, Κουτσοποδιώτης (82' Εγίνι), Πηνιώτης, Βουκελάτος, Ξαφέρι, Αντωνακόπουλος (84' Χελάς), Οικονομίδης, Μπρέμπος (71' Κερασίδης). 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Μπέτσας, Τόλι, Νικολάου, Ρέτσος, Χρήστου (81' Μεγαρίτης), Μανθάτης, Πλέγας, Τσιλίκης (71' Ανδρούτσος), Βρουσάι, Τζουμάκης (60' Λάτσι). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου