Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Στη Νάξο για το 2-0


Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει το Σάββατο (19:00) τον Πανναξιακό με στόχο να σφραγίσει το «εισιτήριο» για τους τελικούς του πρωταθλήματος. 

Με προορισμό τη Νάξο αναχώρησε την Παρασκευή το πρωί η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών η οποία το Σάββατο (19:00) αντιμετωπίζει τον Πανναξιακό στον 2οημιτελικό του πρωταθλήματος της Α1.  Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να «ντουμπλάρουν» τις νίκες μετά το άνετο 3-0 στον πρώτο αγώνα στο Ρέντη, για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του άλλου ζευγαριού (Παναθηναϊκός-ΑΟ Θήρας). To ευχάριστο για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών.
Κοβάτσεβιτς: «Να τελειώσουμε σε δυο αναμετρήσεις τη σειρά»
 Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Σίγουρα ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι για να τελειώσουμε σε δυο αναμετρήσεις τη σειρά των ημιτελικών ούτως ώστε να έχουμε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούμε για τους τελικούς. Θα είναι πιο δύσκολο παιχνίδι από το πρώτο στο Ρέντη, αφού η Νάξος παίζει καλύτερα στην έδρα της αλλά είμαι σίγουρος ότι και εμείς θα παίξουμε καλύτερα και θα πάρουμε τη δεύτερη νίκη που θέλουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου