Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Κ-17: Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 0-0


Πρώτος ο Ολυμπιακός. 
Σ' αγώνα της 27ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που ήταν και ο τελευταίος της κανονικής περιόδου ο Ολυμπιακός και ο Λεβαδειακός έμειναν ισόπαλοι(0-0) το μεσημέρι της Κυριακής στις εγκαστάσεις της ΕΠΣ Βοιωτίας στην Λιβαδειά. 
Η ομάδα μας ολοκλήρωσε τους αγώνες της και όντας στην 1η θέση του ομίλου θ' αγωνιστεί στο Final 4 του Περιστερίου (12-14/5) με την Skoda Ξάνθη στον ημιτελικό με έπαθλο μια θέση στον τελικό. 
Στον αγώνα με τους Βοιωτούς ο Δημήτρης Μαυρογενίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σ' όλους τους ποδοσφαιριστές του που δεν ήταν βασικοί μέσα στη χρονιά και έμεινε αρκετά ικανοποιημένος. 
Ο τεχνικός της ομάδας μας τόνισε μετά από τον αγώνα: "Δεν μπορούμε να πούμε και πολλά για το παιχνίδι. Είχε πολύ αέρα που δεν σ' άφηνε να παίξεις. Τα παιδιά έδειξαν καλά στοιχεία και πάλεψαν για να κερδίσουν. Ο πρώτος στόχος που είναι η πρόκριση στα τελικά έγινε πραγματικότητα και τώρα κοιτάμε την Ξάνθη. Έχουμε μπροστά μας χρόνο για να δουλέψουμε για να διορθώσουμε τα λάθη μας και να είμαστε έτοιμοι. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό δεν φτάνει φυσικά μόνο η συμμετοχή και η προσπάθεια σ' ένα Final 4 αλλά θέλεις και το τρόπαιο"
Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Καράδαης, Φλέγκας, Ορφανίδης, Τσιμπούκας, Παπαδογιωργάκης, Νεοφυτίδης, Αγγελόπουλος (76' Τουλκερίδης), Αντωνόπουλος, Γκλεγκλές (70' Τσιντώνης), Βαλοτάσιος (60' Χατζηιωαννίδης), Καραχάνας (60' Κατσούκης λ.τ 75' Βοϊλης). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου