Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Στην Α' Φάση του Διασυλλογικού!


Το τμήμα Στίβου του Ολυμπιακού θα λάβει μέρος με 16 αθλητές στη διοργάνωση που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά   
Το Σάββατο 23 Απριλίου διεξάγεται η πρώτη φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Το διασυλλογικό πρωταθλημα χωρίζεται σε δυο φάσεις και στην πρώτη φάση ο σύλλογος μας θα λάβει μέρος με 16 αθλητές οι οποίοι είναι οι εξής ανά αγώνισμα: Ο Παναγιώτης Τριβιζάς στα 100μ. ο Νίκος Ιωακειμίδης και ο Στέργιος Κουτσούκης στη Σφαίρα, ο Γεράσιμος Θεωδόρου και ο Παναγιώτης Ανυφαντής στα 400μ., ο Πέτρος  Κυριακίδης και ο Κωνσταντίνος Μουράτης στα 1500μ. ο Θεόδωρος Τσολάκης στα 3.000μ. ο Αλέξανδρος Λίτσης στο Στιπλ, ο Βασίλης Μπασδέκης στο ύψος, ο Δημήτρης Τσιάμης και ο Νίκος Τσιώκος στο τριπλούν. Στην σκυταλοδρομία 4Χ100 θα λάβουν μέρος οι Τριβιζάς, Ιωακειμίδης, Κουτσούκης, Κυριακίδης .  
Στις γυναίκες και στα 100μ. η Ανδριάννα Φέρρα και η Δήμητρα Κυριακίδου, στο Μήκος η Νίκη Πανέττα. Τέλος στη σκυταλοδρομία 4Χ100, θα συμμετάσουν οι Σταυρούλα Μαμούρη, η Δήμητρα Κυριακίδου, η Ανδριάννα Φέρρα και η Νίκη Πανέττα.
Το τμήμα στίβου ξεκινάει την καλοκαιρινή σεζόν και περιμένει μεγάλες επιτυχίες από τους αθλητές του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου